Tales of the Walking Dead

-
42 min
Anthologie
Volg deze serie
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Tales of the Walking Dead: castingnieuws voor aankomende anthologiereeks

AMC heeft de casting aangekondigd voor de aankomende Tales of the Walking Dead tv-serie.

AMC heeft in een persbericht meer onthuld over de aankomende serie.

AMC Networks heeft vandaag de eerste casting aangekondigd voor Tales of the Walking Dead, de langverwachte nieuwe serie in het uitdijende universum en franchise rond The Walking Dead. Anthony Edwards (Inventing Anna), Parker Posey (Lot In Space), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Poppy Liu (Hacks) en Jillian Bell (Idiotsitter) zullen schitteren in de AMC Studios- produceerde episodische bloemlezing van zes originele, op zichzelf staande verhalen gericht op zowel nieuwe als gevestigde personages binnen de walker-Apocalyps. Haifaa al-Mansour (The Good Lord Bird), Deborah Kampmeier (Star Trek: Picard) en Tara Nicole Weyr (The Wilds) zullen elk één aflevering regisseren met serieproducent Michael Satrazemis (The Walking Dead, Fear The Walking Dead) die drie afleveringen zal regisseren. Executive geproduceerd door Scott M. Gimple, chief content officer van het Walking Dead Universe en showrunner Channing Powell, die schrijver en producer is geweest van The Walking Dead en Fear the Walking Dead, Tales of the Walking Dead gaat deze deze zomer in première bij AMC en AMC+.

11790 TofTWD

“Anthony, Jillian, Terry, Parker en Poppy zijn de eerste golf van unieke talenten die het The Walking Dead-universum verder zullen uitbreiden naar schrijnende, hilarische, oprechte en gruwelijke nieuwe rijken en we zouden niet gelukkiger kunnen zijn om ze bij de familie te verwelkomen, samen met deze geweldige regisseurs. Meer aankondigingen en meer geweldige mensen zullen nog komen", zei Gimple.

“We hebben hard gewerkt om unieke, interessante en onverwachte personages te creëren voor zowel oude als nieuwe TWD-fans, en ik ben heel blij dat dit de acteurs zijn die ze tot leven zullen brengen. Ik kan niet wachten tot je de diepte, het drama, de terreur en, ja, de humor ziet die ze op het scherm brengen”, zei Powell.

The Walking Dead en andere series in het Walking Dead Universe blijven toptitels op de AMC+ streamingdienst, zowel wat betreft oude als nieuwe abonnees. De langverwachte terugkeer van The Walking Dead seizoen 11 deel twee gaat op zondag 20 februari om 21:00 uur van start met nieuwe afleveringen die een week eerder beschikbaar zijn op AMC+, te beginnen met de negende aflevering op zondag 13 februari.

The Walking Dead is in Nederland te zien op Disney+ (tot seizoen 11) en Netflix (tot seizoen 10).

Vorige aflevering
Dead in the Water
Dead in the Water
00x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst