Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in augustus 2022

In augustus 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in augustus 2022 hun première beleven.

*

Disclaimer


Te zien vanaf: Maandag 1 augustus bij Apple TV+
Het verhaal: Disclaimer is een briljant bedacht, diep verontrustende psychologische thriller over een vrouw die wordt achtervolgd door geheimen, het verterende verlangen naar wraak en de vreselijke prijs die we betalen als we proberen de waarheid te verbergen.
De cast: Cate Blanchett, Kevin Kline, Lesly Manville, Sacha Baron Cohen, Hoyeon, Kodi Smit-McPhee en vele andere.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar.

*

The Sandman


Te zien vanaf: Vrijdag 5 augustus bij Netflix.
Het verhaal: The Sandman volgt de mensen en plaatsen die getroffen zijn door Morpheus, de Droomkoning, terwijl hij probeert de kosmische en ook zeer menselijke fouten te herstellen die hij tijdens zijn lange en uitgebreide bestaan heeft gemaakt.
De cast: Jenna Coleman, Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Achaempong, Boyd Holbrook, Asim Chaudhry en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

I Am Groot


Te zien vanaf: Woensdag 10 augustus bij Disney+
Het verhaal: De favoriete kleine boom van iedereen, Baby Groot, schittert in I Am Groot in een reeks korte afleveringen met verschillende nieuwe en ongebruikelijke personages.
De stemmencast: Vin Diesel, Bradley Cooper en vele andere.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

A League Of Their Own


Te zien vanaf: Vrijdag 12 augustus bij Prime Video.
Het verhaal: In 1943 reist Carson Shaw naar Chicago om te proberen voor de All-American Girls Professional Baseball League uit te komen. Daar ontmoet ze andere vrouwen die in A League Of Their Own er ook van dromen prof-honkbal te spelen en legt ze connecties die haar wereld openleggen. Max Chapman uit Rockford komt ook naar de try-outs, maar wordt afgewezen. Met de steun van haar beste vriend Clance moet ze een nieuwe weg inslaan om haar droom na te jagen.
De cast: Abbi Jacobson, Chanté Adams, D’Arcy Carden, Gbemisola Ikumelo, Kelly McCormack en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Five Days at Memorial


Te zien vanaf: Vrijdag 12 augustus bij Apple TV+
Het verhaal: Na de verwoestingen aangericht door orkaan Katrina in 2005, is Five Days at Memorial de kroniek van de vijf dagen die volgden op deze natuurramp. In een ziekenhuis in New Orleans, tussen stijgend water, afgesneden elektriciteit, zinderende en klamme hitte, zullen uitgeputte zorgverleners beslissingen over leven en dood moeten nemen.
De cast: Vera Farmiga, Cornelius Smith, Jr., Adepero Oduye, Julie Ann Enery, Cherry Jones, Molly Hagar en vele andere.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Tales of the Walking Dead


Te zien vanaf: Zondag 14 augustus bij AMC.
Het verhaal: Elke afzonderlijke aflevering van Tales of the Walking Dead van een uur zal zich richten op zowel nieuwe als gevestigde personages in de wereld van de originele serie, die wordt afgerond na het huidige elfde seizoen.
De cast: Terry Crews, Parker Posey, Olivia Munn, Jessie Usher, Samamtha Morton, Poppy Liu en vele anderen.
Genre: Antologie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

She-Hulk: Attorney at Law


Te zien vanaf: Donderdag 18 augustus bij Disney+
Het verhaal: Jennifer Walters navigeert in She-Hulk: Attorney at Law door het gecompliceerde leven van een alleenstaande, 30-jarige advocaat die toevallig ook een groene twee meter lange superkrachtige hulk is.
De cast: Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Ginger Gonzaga en vele andere.
Genre: Superhelden
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Sprung


Te zien vanaf: Donderdag 18 augustus bij Freevee.
Het verhaal: Een veroordeelde crimineel is in Sprung vastbesloten zijn leven te veranderen na meer dan twee decennia in de gevangenis te hebben gezeten. Wanneer hij onverwachts wordt vrijgelaten uit de gevangenis vanwege de pandemie zonder plek om te wonen en de wereld op slot, schuilt Jack ter plaatse bij een onwaarschijnlijke groep voormalige gevangenen, die samenwerken en hun criminele expertise voor goede zaken gebruiken.
De cast: Garret Dillahunt, Martha Plimpton, Shakira Barrera, Phillip Garcia, James Earl, Clare Gillies en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Alma


Te zien vanaf: Vrijdag 19 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Nadat Alma een busongeluk heeft overleefd waarbij de meeste van haar klasgenoten omkomen, wordt ze wakker zonder herinneringen aan het incident of haar verleden. Haar ouders lijken vreemden en haar huis is een plek vol geheimen en mysterie. Ze krijgt het groeiende vermoeden dat iedereen om haar heen liegt en probeert haar in iemand anders te veranderen. Gevangen in een wereld die niet haar eigen voelt, moet ze de gebeurtenissen ontrafelen die tot het ongeluk hebben geleid voordat haar ware identiteit voor altijd verdwijnt.
De cast: Mireia Oriol, Álex Villazán, Pol Monen, Claudia Roset, Javier Morgade, Nil Cardoner en vele anderen.
Genre: Bovennatuurlijk
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Bad Sisters


Te zien vanaf: Vrijdag 19 augustus bij Apple TV+
Het verhaal: Bad Sisters verteld het verhaal van de Garvey-zussen die met elkaar verbonden zijn door de voortijdige dood van hun ouders en een belofte om elkaar altijd te beschermen.
De cast: Sharon Horgan, Annie-Marie uff, Eva Birthistle, Sarah Greene, Eve Hewson, Claes Bang en vele andere.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Groot-Brittanië, Ierland, Amerika
Video on youtube


*

Echoes


Te zien vanaf: Vrijdag 19 augustus bij Netflix.
Het verhaal: Echoes is een mysteriethriller over een eeneiige tweeling Leni en Gina, die een gevaarlijk geheim delen. Sinds ze kinderen waren, hebben Leni en Gina in het geheim van leven gewisseld, met als hoogtepunt een dubbelleven als volwassenen: ze delen twee huizen, twee echtgenoten en een kind, maar alles in hun perfect gechoreografeerde wereld wordt in de war gebracht wanneer één van de zussen vermist wordt.
De cast: Michelle Monaghan, Jonathan Tucker, Matt Bomer, Daniel Sunjata, Ali Stoker, Karen Robinson en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Australië
Video on youtube


*

Surfside Girls


Te zien vanaf: Vrijdag 19 augustus bij Apple TV+
Het verhaal: Beste vrienden Sam en Jade hebben zin om hun zomer door te brengen op de golven en de stralen te vangen. Dat is totdat ze in Surfside Girls een geest ontmoeten. Samen duiken de meisjes halsoverkop in een mysterie over een piratenschip en de vervloekte schat die naar verluidt onder Surfside's geliefde Danger Point-bluf ligt.
De cast: Miya Cech, Yaya Gosselin en vele andere.
Genre: Avonturen
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

House of the Dragon


Te zien vanaf: Zondag 21 augustus bij HBO.
Het verhaal: In de prequel serie House of the Dragon staat de Targaryen dynastie op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken onder haar juk. De meeste rijken, echt of ingebeeld, vallen van zulke hoogten af. In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 193 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones, als koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Maar wanneer Viserys later een zoon verwekt, is het hof geschokt wanneer Rhaenyra haar status als zijn erfgenaam behoudt, en zaait het zaad van verdeeldheid in het rijk.
De cast: Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith, Emmy D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Mo


Te zien vanaf: Woensdag 24 augustus bij Netflix
Het verhaal: Mo Najjar overschrijdt de grens tussen twee culturen, drie talen en een hoop onzin als een Palestijnse vluchteling die constant één stap verwijderd is van asiel op weg naar het Amerikaanse staatsburgerschap. Zijn familie – inclusief zijn veerkrachtige en spirituele moeder, zus en oudere broer – vluchten naar Houston, Texas. Door de pijn weg te lachen, leert Mo zich aan te passen aan zijn nieuwe wereld, hoewel vooruit komen in het leven gepaard gaat met verschillende tegenslagen.
De cast: Mo Amer, Teressa Ruiz, Farah Bsieso, Omar Elba, Tobe Nwigwe en vele andere.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer uitgebracht

*

Mike


Te zien vanaf: Donderdag 25 augustus bij Hulu.
Het verhaal: Mike gaat over het wilde, tragische en controversiële leven en de carrière van zwaargewichtkampioen Mike Tyson - een van de meest polariserende figuren in de sportcultuur.
De cast: Trevante Rhodes, Russell Hornsby, Laura Harrier en vele anderen.
Genre: Biografische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Patient


Te zien vanaf: Dinsdag 30 augustus bij FX
Het verhaal: The Patient volgt een psychotherapeut die wordt gegijzeld door een seriemoordenaar met een ongewoon verzoek: zijn moordlustige neigingen in bedwang houden.
De cast: Laura Niemi, Steve Carell, Domhnall Gleeson, Linda Emond, Andrew Leeds en vele andere.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinder(animatie)programma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst