The Wilds

8,0 / 10
45 min
Drama, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:DramaAvontuur
Netwerk:Amazon
The Wilds is een Amerikaanse dramaserie van de zender Amazon. De serie ging in première op 11 december 2020.

The Wilds richt zich op een groep tienermeisjes met zeer verschillende achtergronden die zich op een afgelegen eiland bevinden. Ze zijn zich er niet van bewust van dat ze het onderwerp zijn geworden van een uitgebreid sociaal experiment. Deels overlevingsdrama, deels dystopisch slaapfeestje, The Wilds onderzoekt de afgelopen en de huidige strijd van deze jonge vrouwen en biedt een levendige weergave van wat het betekent om als een vrouw op te groeien te worden in onze tijd - of je nu verdwaald bent in de wildernis of niet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (2)

The Wilds - Seizoen 1

7

The Wilds - Eerste aflevering

7

Nieuws (5)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
di 26 januari
De Amerikaanse dramaserie The Wilds ging een aantal dagen geleden in première bij Amazon Prime Video, de serie is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
zo 20 december
1
The Wilds, de eerste young adult original van Amazon Prime Video is gisteren -11 december- in première gegaan bij de streamingdienst.
vr 11 december
1

Vergelijkbare series