Suits

8.4 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Mandy Gelling geeft "Suits - Seizoen 8 (eerste deel)" een 7.
Geschreven door Mandy Gelling op 27 september 2018.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Suits - Seizoen 8 (eerste deel)

See the money wanna stay, for your meal
Get another piece of pie, for your wife
Everybody wanna know, how it feel
Everybody wanna see, what it's like
I'll even eat a bean pie, I don't mind
Me and Missy is so very busy busy making money
All step back, I'm 'bout to dance
The greenback boogie


Zo begint ook het achtste seizoen van Suits. Het seizoen zonder Meghan Markle als Rachel Zane en Patrick J. Adams als Mike Ross. En ik zal eerlijk zijn; ik dacht dat het niet zou werken, Suits zonder Mike en Rachel. Maar wat schetst mijn verbazing, na een paar afleveringen merk ik het niet eens meer dat ze weg zijn. Want het gat wat die twee achter hebben gelaten wordt opgevuld door Rick Hoffman. Hij speelt de briljante, lieve, onzekere, charmante en geweldige advocaat Louis Litt. En ik hou van Louis, hij is op dit moment mijn meest favoriete televisiekarakter.

You just got Litt UP, sucka.

Louis Litt zorgt er bijna in zijn eentje voor dat je Mike vergeet, daarbij geholpen door Katrina Bennett (Amanda Schull, 12 Monkeys), Sheila Sazs (Rachael Harris, Lucifer) en de Dr. Lipschitz (Ray Proscia, Imposters). De nieuwe karakters in de serie, doen het voor mij niet. Robert Zane (Wendell Pierce, Jack Ryan) die als een soort olifant door de porseleinkast dendert. Samen met de betweterige Samantha Wheeler (Katherine Heigl, Doubt) zijn het karakters die van mij weg mogen blijven.

[image-21354]

De nieuwe richting die de serie in de eerste tien afleveringen opgaat had voor mij niet gehoeven. De interne strijd die zo niet passend is bij een serie als Suits. En daarmee bedoel ik niet passend als een maatpak die net iets te groot is. Met andere woorden schoenmaker blijf bij je leest. Doe waar jullie goed in waren. De karakters uitbouwen een gezicht geven en zo af en toe eens een fijne juridische zaak om de boel op te schudden. Het verhaal van Louis is daar een perfect voorbeeld van.

Tijdens de tien afleveringen ga ik steeds meer van Louis houden; zijn onzekerheden, zijn liefde voor de firma en Sheila, zijn gesprekken bij Lipschitz. En let daarbij op hoe hij zit op de bank bij Lipschitz met een kussen voor zijn buik. Let eens op Harvey, die een echt persoon lijkt te worden. Die snapt dat er meer is dan alleen mensen die weglopen. Die diepgang zoek ik in een serie als Suits. Niet een halfbakken verhaal van Samantha waar ik werkelijk niets mee kan. Of de buldog Zane, die doet wat hij doet om ogenschijnlijk geen reden.

I’m Donna, I know Everthing.

Ik hoop dat ze in het tweede deel van Suits wat meer laten zien van deze nieuwe karakters, dus ook van Alex Williams (Dulé Hill, Doubt). En ja, Donna dat jij Donna bent weten we na acht seizoenen wel, kom eens met iets nieuws. 7 punten voor een nieuw begin, waarvan Louis het leeuwendeel in beslag neemt, gelukkig.
Volg Suits
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The Mallorca Files - Seizoen 1 (DVD)

8

Baron Noir - Seizoen 3

8.5

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Das Boot - Seizoen 2

8.5

The New Pope - Seizoen 1

8

Norsemen - Seizoen 3

8