Snatch

7.5 / 10
42 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkCrackle
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2017 - heden
Genres:MisdaadKomedie
Netwerk:Crackle
Snatch is een Britse komische misdaadserie van de zender Crackle. De serie ging in première op 16 maart 2017.

Gebaseerd op de gelijknamige film, gaat de serie over een groep twintigers, startende oplichters die per ongeluk stuiten op een enorme lading gouden broodjes en worden daardoor meegezogen in de wereld van de georganiseerde misdaad. De groep moet opeens heel snel leren hoe te navigeren in de gevaarlijke wateren van de Londense onderwereld als een rebelse groep.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Snatch - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (4)

De Britse komedie-misdaadserie Snatch heeft eindelijk na meer dan een jaar een startdatum gekregen voor het tweede seizoen.
25 jul 2018
Weekoverzicht van 18 april tot en met 23 april * Weetjes: -Donkere wolken pakken zich samen boven Hollywood. De dreigende schrijversstaking, waarover MijnSerie al op 7 april over berichtte, kan hele grote gevolgen...
24 apr 2017
2
Net als in februari hebben we voor maart alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet. Chicago JusticeTe zien vanaf: Woensdag 1 maart bij NBC. Het verhaal: Chicago Justice is een...
27 feb 2017
8

Vergelijkbare series

Hustle
2 stemmen
Bones
1 stem
Weeds
1 stem
Leverage
1 stem
Castle
1 stem