Snatch

7.5 / 10
42 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Snatch heeft eindelijk startdatum

De Britse komedie-misdaadserie Snatch heeft eindelijk na meer dan een jaar een startdatum gekregen voor het tweede seizoen.

Al eind april 2017 was er bekend gemaakt dat de komische misdaadserie Snatch een tweede seizoen zou gaan krijgen. Nu eindelijk heeft Crackle er een datum aan vast geplakt.

De serie gebaseerd op de gelijknamige film, gaat de serie over een groep twintigers, startende oplichters die per ongeluk stuiten op een enorme lading gouden broodjes en worden daardoor meegezogen in de wereld van de georganiseerde misdaad. De groep moet opeens heel snel leren hoe te navigeren in de gevaarlijke wateren van de Londense onderwereld als een rebelse groep.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Luke Pasqualino, Rupert Grint, Lucien Laviscount, Phoebe Dynevor, Juliet Aubrey, Marc Warren, Stephanie Leonidas, Tamer Hassan en Dougray Scott.

Embed from Getty Images
(vLnR) Rupert Grint, Lucien Laviscount, Phoebe Dynevor, Luke Pasqualino, Dougray Scott en Tamer Hassan


Op donderdag 13 september zal het tweede seizoen van Snatch van start gaan bij Crackle.
Vorige aflevering
Job Done
Job Done
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00