Snatch

7.4 / 10
42 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Snatch heeft eindelijk startdatum

De Britse komedie-misdaadserie Snatch heeft eindelijk na meer dan een jaar een startdatum gekregen voor het tweede seizoen.

Al eind april 2017 was er bekend gemaakt dat de komische misdaadserie Snatch een tweede seizoen zou gaan krijgen. Nu eindelijk heeft Crackle er een datum aan vast geplakt.

De serie gebaseerd op de gelijknamige film, gaat de serie over een groep twintigers, startende oplichters die per ongeluk stuiten op een enorme lading gouden broodjes en worden daardoor meegezogen in de wereld van de georganiseerde misdaad. De groep moet opeens heel snel leren hoe te navigeren in de gevaarlijke wateren van de Londense onderwereld als een rebelse groep.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Luke Pasqualino, Rupert Grint, Lucien Laviscount, Phoebe Dynevor, Juliet Aubrey, Marc Warren, Stephanie Leonidas, Tamer Hassan en Dougray Scott.

Embed from Getty Images
(vLnR) Rupert Grint, Lucien Laviscount, Phoebe Dynevor, Luke Pasqualino, Dougray Scott en Tamer Hassan


Op donderdag 13 september zal het tweede seizoen van Snatch van start gaan bij Crackle.
Vorige aflevering
Job Done
Job Done
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1