Slasher

7.2 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
5
Lindsay geeft "Slasher - Seizoen 2" een 5.
Geschreven door Lindsay op 7 november 2017.
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Slasher - Seizoen 2

Het bloederige seizoen 1 van Slasher smaakte naar meer. En dat vond Netflix ook die stilletjes het tweede seizoen erop knalde. De horror-fans waren dolblij dat het bloederige Slasher er weer was.
Het tweede seizoen gaat over een moord waar vijf oude kampbegeleiders verantwoordelijk voor waren. Peter (Lovell Adams-Gray; Lost&Found Music Studios), Dawn (Paula Brancati; Degrassi the next generation), Andi (Rebecca Liddiard; Alias Grace), Noah (Jim Watso; Crimson Peak) en Susan (Kaitlyn Leeb; Wrong Turn 4) zijn 5 vrienden die 5 jaar geleden begeleiders waren op een zomerkamp. Jaren later keren ze terug naar het zomerkamp om al het bewijs te vernietigen wat naar de moord leidt. Als het lijk spoorloos verdwenen lijkt te zijn en ze geen contact meer kunnen krijgen met de buitenwereld worden ze achtervolgd door een persoon die hen maar al te graag uit de weg wil ruimen. Ook de andere oud-kampbegeleiders die een soort ‘sekte’ hebben gevormd en verblijven op het oude kamp hebben last van deze gestoorde maniak.

Jammer, dat is eigenlijk het enige wat ik erover kan zeggen. Seizoen 1 was ongelooflijk sterk en had een goed verhaal. Je leefde mee met de acteurs en je liet de serie maar over je heen komen. Maar seizoen 2… naar mijn mening was dit seizoen ontzettend slecht. Het verhaal is leuk bedacht: je hebt een groep vrienden die naar een oud kamp gaan om bewijsmateriaal te vernietigen en er loopt een gek rond die hun dood wil hebben. Daarom vond ik de eerste twee afleveringen ook niet eens zo slecht. Je begreep gelijk waar het verhaal over ging en je verwachte dat het goed zou zijn. Maar na een aantal afleveringen vond ik het een beetje saai worden, niet spannend en het leek net alsof het een seizoen was dat ‘moest’, een afgeraffeld stuk. Het acteerwerk vond ik goed, omdat je wel mee leeft met de acteurs en met wat ze doen en ook omdat je moet achterhalen wie nou de moordenaar is. Wie is te vertrouwen en wie niet? Seizoen 2 heeft niks te maken met seizoen 1, je ziet geen acteurs van het vorige seizoen terug. Gelukkig kwamen de bloederige moorden die we zagen in seizoen 1 hier ook in terug, bloederig en ziek.

Dit seizoen was voor mij een flop


Conclusie: dit seizoen was voor mij een flop. Het verhaal was te simpel, naar een paar afleveringen haakte ik al bijna af en ik vond het verhaal soms ook een beetje verwarrend, er gebeurden teveel verschillende dingen die ook niet in het verhaal pasten. Omdat seizoen 1 wel heel erg goed was, is het dus enorm jammer dat seizoen 2 wat minder is. Stiekem hoop ik wel op een seizoen 3 maar dan een vervolg op het verhaal van seizoen 1.
Volg Slasher
Vorige aflevering
Vengeance
Vengeance
05x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Dille
07 jan 2019 22:10 -
Beste, heb net de eerste aflevering van seizoen 1 gekeken en ik zie toch
Reageer
avatar_Dille
07 jan 2019 22:11 -
Toch echt wel meerdere acteurs van het eerste seizoen terug. Eerste seizoen was sterk. Je bleef kijken. Ben erg benieuwd naar dit seizoen
Reageer
avatar_anonymous
30 Mei 2019 18:57 - 22 sep 2021 04:49
Beste Lindsay,
ik ben het niet eens met je mening over het tweede seizoen van “Slasher”.
Ik vind het verhaal minstens net zo sterk geschreven als seizoen 1 met een verrassende ontknoping. Er spelen wel degelijk acteurs uit het eerste seizoen mee. Waarschijnlijk ben je in de war met personages.
P.S.: het is “je verwachtte”, niet “je verwachte” en “na een paar afleveringen”, niet “naar ...”
Sorry, taalnazi hier. ;)
Reageer
avatar_anonymous
30 Mei 2019 19:00
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Smaken verschillen! Ik zelf vond het enorm slecht en ik ben denk ik niet de enige. En bedankt voor je 'taaltips' :)
Reageer
avatar_renzoroy
31 Mei 2019 10:32 -
Ik vond seizoen 2 ook zeker niet onder doen voor de 1e. Seizoen 3 was ook weer leuk trouwens :)
Reageer
avatar_Rowi
15 jun 2019 12:10 - 22 sep 2021 04:49
'Je ziet geen acteurs van het vorige seizoen terug.'

Uuuhhh... :-)
Reageer
Slasher