The Shannara Chronicles

7.8 / 10
41 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Net5 zendt The Shannara Chronicles uit

Vrouwenzender Net5 voegt op woensdag 31 augustus een nieuwe titel toe aan haar ultra-lange lijst van series: The Shannara Chronicles, een super spannende fantasyserie gebaseerd op de populaire boekenreeks van auteur Terry Brooks.

The Shannara Chronicles speelt zich duizenden jaren na het einde van de wereld zoals we die nu kennen af. Er woont inmiddels een compleet nieuwe bevolking op onze aarde. Een mix van rassen waaronder elfen, dwergen, trollen, kabouters en mensen. Magie heeft de technologie vervangen en de bewoners leven vredig naast elkaar. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Ellcrys, een boom, die iedereen beschermt tegen demonen. Tot de boom stervende is en er duistere figuren ontsnappen uit hun jarenlange gevangenschap. Zij hebben als doel om de wereld over te nemen. Elfenprinses Amberle (Poppy Drayton), het jongste lid van de Shannara-familie Wil (Austin Butler) en menselijke rover Eretria (Ivana Baquero) zijn de laatste hoop om de wereld van dit kwaad te redden.

In de Verenigde Staten is het eerste seizoen in het voorjaar van 2016 op MTV uitgezonden. Vanaf 31 augustus zendt Net5 iedere woensdagavond dubbele afleveringen uit.

Vorige aflevering
Blood
Blood
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00