Semi-Detached

8,0 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:BBC
Semi-Detached is een Britse komedieserie van de zender BBC. De serie ging in première op 6 augustus 2020.

Wanneer zijn nieuwe vriendin April bevalt, merkt Stuart al snel dat hij op zijn ex-vrouw Kate moet vertrouwen om haar naar het ziekenhuis te brengen. Terwijl Stuart denkt dat hij de situatie onder controle krijgt, wordt hij gedwongen om te gaan met een seksueel promiscue vader, een dochter met een pas geschoren hoofd en de verrassende terugkeer van zijn dwalende broer, die op de vlucht is voor een aantal zeer onsmakelijke types.

En dat is voordat Stuart de hulp moet inroepen van een aangeschoten buurman om te helpen met een andere buurman, die hij naakt aantreft en het slachtoffer is van een DIY-cirkelzaagongeval.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Semi-Detached.

Nieuws (1)

Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
3 aug 2020