Secrets of Sulphur Springs

-
42 min
Drama, Mysterie, Familie
Volg deze serie
1seizoenen/3afleveringen/2021 - heden
NetwerkDisney Channel
1x4  5 februari 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2021 - heden
Secrets of Sulphur Springs is een Amerikaanse dramaserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 15 januari 2021.

De 12-jarige Griffin Campbell en zijn gezin verhuizen naar het kleine stadje Sulphur Springs en nemen het bezit van een verlaten hotel waarvan gezegd wordt dat het wordt achtervolgd door de geest van een meisje dat decennia geleden verdween. Griffin raakt bevriend met Harper, een klasgenoot met heldere ogen en mysterie, en samen ontdekken ze een geheim portaal waarmee ze terug in de tijd kunnen reizen. In het verleden hebben ze geprobeerd de sleutel te vinden om dit onopgeloste mysterie op te lossen, een mysterie dat iedereen in hun omgeving aangaat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Secrets of Sulphur Springs.

Nieuws (1)

Ook in de week van 4 januari tot en met 10 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 01 van 2021.
maandag, 09:00