Secret Diary of a Call Girl

7.4 / 10
22 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
4seizoenen/32afleveringen/2007 - 2011 
NetwerkITV2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20072011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ITV2
Secret Diary of a Call Girl is een Britse dramaserie van de zender ITV2. De serie ging in première op 27 september 2007.

Secret Diary of a Call Girl is gebaseerd op de met veel succes uitgegeven authentieke dagboeken van een duur escortmeisje. We krijgen een onthullend inkijkje in de wereld van de intelligente glamourgirl Belle.
Hannah is een jonge vrouw zoals er zoveel zijn in Londen. Ze is slim, ziet er goed uit, heeft een keurige baan en leidt een leven zonder al te veel opwinding. Hoewel... dat laatste is schijn. Want 's avonds verandert Hannah in Belle de Jour, een dure callgirl die de meest pikante avonturen beleeft. Hannah vindt het af en toe knap lastig om haar complexe dubbelleven vol te houden en te voorkomen dat haar omgeving ontdekt hoe ze haar nachten doorbrengt. Om nog maar te zwijgen van de problemen die ze soms heeft met haar veeleisende klanten...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Secret Diary of a Call Girl.

Vergelijkbare series

Weeds
2 stemmen
Nip/Tuck
2 stemmen
Skins
2 stemmen
Girls
2 stemmen
Secret Diary of a Call Girl