Secret Diary of a Call Girl

7.3 / 10
22 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen 4 wordt het laatste seizoen van Secret Diary of a Call Girl

Gisteren heeft de Amerikaanse zender Showtime laten weten dat er nog één seizoen komt van 'Secret Diary of a Call Girl'. Het vierde seizoen zal het laatste seizoen zijn van de serie. Het seizoen zal 8 afleveringen bevatten die een elk een half uur duren. 'Secret Diary of a Call Girl' seizoen 4 zal begint volgend jaar op de tv verschijnen.

Secret Diary of a Call Girl is gebaseerd op de met veel succes uitgegeven authentieke dagboeken van een duur escortmeisje. We krijgen een onthullend inkijkje in de wereld van de intelligente glamourgirl Belle.
Hannah is een jonge vrouw zoals er zoveel zijn in Londen. Ze is slim, ziet er goed uit, heeft een keurige baan en leidt een leven zonder al te veel opwinding. Hoewel... dat laatste is schijn. Want 's avonds verandert Hannah in Belle de Jour, een dure callgirl die de meest pikante avonturen beleeft. Hannah vindt het af en toe knap lastig om haar complexe dubbelleven vol te houden en te voorkomen dat haar omgeving ontdekt hoe ze haar nachten doorbrengt. Om nog maar te zwijgen van de problemen die ze soms heeft met haar veeleisende klanten...
Vorige aflevering
Episode 8
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
18 jun 2010 10:08 -
Nee!! :(
En wanneer gaan ze seizoen 2 en 3 nu eens uitzenden op de kabel? Niet iedereen heeft digitale televisie...
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00