Rush Hour

7,0 / 10
40 min
Actie, Comedy
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2016 - heden
NetwerkCBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2016 - heden
Genres:ActieComedy
Netwerk:CBS
Rush Hour is een Amerikaanse serie van de zender CBS. De serie ging in première op 31 maart 2016.

Detective Lee is een gereserveerde, eervolle meester in martial arts met bliksemsnelle bewegingen die naar LA komt om de vermeende dood van zijn zus te wreken en meer te leren over haar connectie met de Chinese georganiseerde misdaad. Detective Carter, aan de andere kant, is een bijdehante agent die alleen zijn eigen regels volgt en nooit een partner wilde.


Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Rush Hour.

Populaire reacties (14)

avatar gumstarr
5
26 jun 2016
Als je dacht dat 12 Monkeys, From Dusk Till Dawn en Minority Report nogal matige vertolkingen waren van het origineel uit de bioscoop, dan heb je Rush Hour van CBS nog niet gezien. Kan deze hemeltergende ellende alsjeblieft een keer ophouden?! Als je als zender van gekkigheid niet meer weet hoe je je programmering moet vullen, koop dan gewoon de rechten voor de wereldkampioenschappen bowlen. Is vast stukken goedkoper en ik kan me haast niet voorstellen dat er minder mensen naar gaan kijken. De tering.

Mocht Chris Tucker, de funny man in Rush Hour de movie, al niet in de schaduw staan van zwaargewichten als Katt Williams, Dave Chappelle en Eddie in z’n goeie tijd, de Agent Carter van CBS, Justin Hires, komt op de eerste tien pagina’s van The List Of American Funny Guys niet eens voor. Sterker nog, hij bungelt waarschijnlijk ergens helemaal onderaan. Net onder Martin Lawrence en alle acht de extreem ongrappige Wayans brothers. En dan die Jackie Chan wannabe… Het is alsof ze Tommy Beugelsdijk gevraagd hebben om de hoofdrol te vertolken in een film over het leven van Cristiano Ronaldo. Één van martial arts’ grootste acrobaten wordt door CBS doodleuk vervangen door een gast die over bankjes springt als een hoogbejaarde met vergevorderde artritis. Een gotspe. Het tweetal wordt geflankeerd door een blik acteurs, die in het verleden al meer dan eens hebben bewezen nuttiger te zijn in een bistro met een menukaart in de hand, dus verwacht daar ook niet al te veel van.

Raffelen ze in de 45 minuten durende eerste aflevering even de hele storyline van Rush Hour I af, in de afleveringen die volgen gaat het van kwaad tot erger. Ongeïnspireerd schrijverswerk, nul chemie tussen de twee gasten die de show moeten dragen en platte knipogen naar het origineel die alleen maar onderstrepen wat een ongelofelijk slap aftreksel dit is. Denkt CBS dat de mensen die in ’98 de film keken inmiddels zo afgetakeld zijn, dat ze niet meer in de gaten hebben wat voor bagger ze door hun strot geduwd krijgen? Must be. Laat deze lekker voor wat ie is. Het is het beste advies wat je vandaag zult krijgen. Behalve als iemand nu appt dat bij de App alle Tony’s Chocolonely in de aanbieding zijn. Dan niet.
avatar BadWolf
5.8
8 Mei 2016
Houd het voor gezien. Te druk en overdreven. Justin Hires (Det. James Carter) denkt dat hij Eddy Murphy is of zo.

Vergelijkbare series

Rush Hour