Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in maart 2016

Net als in februari hebben we voor maart alle nieuwe series die in deze maand uitkomen voor je op een rijtje gezet. In april komt de volgende lijst.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


Hap and Leonard

Te zien vanaf:: woensdag 2 maart bij Sundance.
Het verhaal: Hap and Leonard vertelt het verhaal over Hap Collins, een Oost Texas blanke jongen, met een zwak voor Southern vrouwen, die Leonard Pine ontmoet, een homofiele Afro-Amerikaanse Vietnam veteraan met een opvliegend karakter. Wanneer Hap's verleidelijke ex-vrouw Trudy opduikt met een deal die ze niet kunnen weigeren, verandert het snel-rijk plannetje heel snel in een bloederig rotzooitje..
Cast: James Purefoy, Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands, Michael Kenneth Williams, Christina Hendricks, Jeff Pope, Jimmi Simpson en Bill Sage.The Real O'Neals

Te zien vanaf:: woensdag 2 maart bij ABC.
Het verhaal: The Real O'Neals is een hedendaagse blik op een voor de buitenwereld perfect ogende katholieke familie, wiens levens veranderen wanneer bepaalde geheimen aan het licht komen. Waar iedereen zou verwachten dat deze geheimen de familie zou verscheuren, blijkt juist dat eerlijkheid er bij hen voor zorgt dat iedereen eindelijk zichzelf kan zijn.
Cast: Martha Plimpton, Bebe Wood, Jay R. Ferguson, Mary Hollis Inboden, Matt Shively en Noah Galvin.The Family

Te zien vanaf: donderdag 3 maart bij ABC.
Het verhaal: The Family is een thriller die de terugkeer volgt van de dood gewaande zoon van een politicus, die na tien jaar opeens opduikt. Wanneer de mysterieuze jonge man weer verwelkomt wordt in zijn familie, beginnen er vermoedens omhoog te komen. Is deze man wel echt wie hij zegt dat hij is?
De cast: Rupert Graves, Joan Allen, Zach Gilford, Madeleine Arthur, Andrew McCarthy, Rarmian Newton, Margot Bingham, Alison Pill en Liam James.Slasher

Te zien vanaf: donderdag 4 maart bij Chiller.
Het verhaal: Slasher vertelt het verhaal van een jonge vrouw die terug keert naar het kleine stadje waar ze werd geboren, waar ze in het middelpunt beland van een reeks gruwelijke copycat moorden gebaseerd op de alom bekende, gruwelijke moord op haar ouders.
De cast:Brandon Jay McLaren, Jessica Sipos, Katie McGrath en Steve Byers.Damien

Te zien vanaf: maandag 7 maart bij A&E.
Het verhaal: Damien, gebaseerd op de film uit 1976 The Omen, vertelt het verhaal over de jonge jongen, Damien Thorn. Nu een volwassene en achtervolgd door zijn verleden wordt Damien geconfronteerd met een reeks macabere gebeurtenissen en ziet hij uiteindelijk zijn ware bestemming: hij is de Antichrist.
De cast: Bradley James, Barbara Hershey en Scott Wilson.Of Kings and Prophets

Te zien vanaf: dinsdag 8 maart bij ABC.
Het verhaal: Of Kings and Prophets is een epische Bijbelse saga over geloof, ambitie en verraad. De serie wordt verteld door de ogen van een koning, een profeet en een jonge herder.
Cast: Ray Winstone, Olly Rix, Mohammad Bakri, Simone Kessell, Nathaniel Parker, Haaz Sleiman, James Floyd, Maisie Richardson-Sellers, Jeanine Mason en David Walmsley.Underground

Te zien vanaf: 9 maart bij WGN America.
Het verhaal: Underground vertelt het verhaal van een groep katoenpluk-slaven uit Georgia die een gedurfde 960 kilometer lange ontsnapping plannen. Onderweg worden zij geholpen door de geheime abolitionistische genootschap. De twee abolitionisten runnen een station bij de Underground Railroad en samen proberen ze de mensen te ontlopen die verantwoordelijk zijn om de groep slaven dood of levend terug te brengen.
Cast: Christopher Meloni, Theodus Crane, Johnny Ray Gill, Mykelti Williamson, Marc Blucas, Renwick Scott, Amirah Vann, Jessica De Gouw, Jurnee Smollett-Bell, Adina Porter, Alano Miller, Aldis Hodge en Reed Diamond.Flaked

Te zien vanaf: 11 maart bij Netflix.
Het verhaal: Flaked is de serio-strip verhaal van Chip, een gevierde ingezetene van de insulaire wereld van Venetië, Californië die voor zijn beste vriend’s fascinatie valt. Al snel begint het verwarde web van halve waarheden en semi-gelul dat zijn allerbelangrijkste beeld en soberheid begint te ontrafelen.
Cast: Ruth Kearney, Will Arnett en David Sullivan.Criminal Minds: Beyond Borders

Te zien vanaf: 16 maart bij CBS.
Het verhaal: Criminal Minds: Beyond Borders richt zich op een afdeling van de FBI dat Amerikaanse burgers helpt die internationale problemen hebben. En is een spin-off van de populaire serie Criminal Minds (2005).
Cast: Daniel Henney, Alana De la Garza, Annie Funke, Gary Sinise en Tyler James Williams.Crowded

Te zien vanaf: 20 maart bij NBC.
Het verhaal: Crowded; het is afgelopen met de seks, het drinken en het naakt betalen van de rekeningen. Na twintig jaar zorg te hebben gedragen voor twee kinderen, mogen Mike en Martina eindelijk weer los gaan. Helaas trekken hun twee volwassen dochters weer bij hen in en schrappen Mike's ouders de plannen om naar Florida te verhuizen. Deze familiekomedie bewijst dat het leven gek is met een druk huishouden, vooral bij de tweede keer.
Cast: Patrick Warburton, Carrie Preston, Stacy Keach, Carlease Burke, Mia Serafino, en Miranda Cosgrove.Heartbeat

Te zien vanaf: 22 maart bij NBC.
Het verhaal: Heartbeat is gebaseerd op het echte leven en de verdiensten van Dr. Kathy Magliato. Dit unieke karakter gedreven medische drama volgt Dr. Alex Panttiere (Melissa George), een wereldberoemde uitgesproken harttransplantatie-chirurg, die tevens een van de weinige vrouwen is in haar werkveld. Alex doet altijd alles op haar manier. Haar privéleven is echter een fulltime baan op zich. Zowel haar privéleven als haar veeleisende faculteit, en stagiaires, zal zij moeten managen. Dat terwijl zij ook nog de grenzen van de medische wetenschap probeert te verleggen.
Cast: Melissa George, Don Hany, Joshua Leonard, Jlouis Mills, Maya Erskine, Jamie Kennedy, D.L. Hughley, Shelley Conn en Dave Annable.The Catch

Te zien vanaf: 24 maart bij ABC.
Het verhaal: The Catch, een nieuwe thriller rond de sterke en succesvolle Alice (Mireille Enos). Alice onderzoekt fraudezaken, maar zij wordt nu zelf het slachtoffer van fraude die gepleegd is door haar verloofde. Naast haar lopende zaken, is zij vastbesloten om haar verloofde te vinden voordat haar carrière om zeep geholpen wordt.
Cast: Mireille Enos, Peter Krause, Sonja Walger, Rose Rollins, Elvy Yost, Jay Hayden, Alimi Ballard en Jacky Ido.The Path

Te zien vanaf: 30 maart bij Hulu.
Het verhaal: The Path vertelt het verhaal van een man die converteert naar een controversiële na de gevolgen van een crisis van geloof.
Cast: Aaron Paul, Hugh Dancy, Michelle Monaghan, Amy Forsyth, Emma Greenwell, Rockmond Dunbar, Sarah Jones en Kyle Allen.Rush Hour

Te zien vanaf: 31 maart bij CBS.
Het verhaal: Rush Hour; Detective Lee is een gereserveerde, eervolle meester in martial arts met bliksemsnelle bewegingen die naar LA komt om de vermeende dood van zijn zus te wreken en meer te leren over haar connectie met de Chinese georganiseerde misdaad. Detective Carter, aan de andere kant, is een bijdehante agent die alleen zijn eigen regels volgt en nooit een partner wilde.
Cast: Aimee Garcia, Jon Foo, Justin Hires, Page Kennedy, Kirk Fox en Jessika Van.Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in maart 2016 hun première beleven.

Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of als er een datum is gewijzigd.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (11)

avatar_KE1992
01 mrt 2016 15:45 -
Ik kijk vooral uit naar Damien. Verder zal ik ook Slasher en The Family proberen (eventueel The Catch ook). Rush Hour zal wel grappig zijn, maar geen topper. En Of Kings and Prophets zal wel floppen denk ik.
Reageer
avatar_anonymous
01 mrt 2016 15:49 -
Underground sowieso en zal de comedy's wel allemaal uitproberen.

Denk dat 80% van dit lijstje niet verder komt dan één seizoen.
Reageer
avatar_svandenberg86
01 mrt 2016 16:20 -
Heel benieuwd naar Underground..
Reageer
avatar_britt
01 mrt 2016 17:23 -
IK denk underground,of kins and prophet,heartbeat the catch,
Reageer
avatar_sarlottje
01 mrt 2016 18:07 - 01 mrt 2016 18:12
Heartbeat en Rush Hour en misschien de spinoff van criminal minds
Reageer
avatar_anonymous
01 mrt 2016 20:25 -
Slaher, The Catch en The Family kunnen wel wat zijn.
Reageer
avatar_Stella4Ever
01 mrt 2016 22:12 -
Damien, Slasher and Kings and prophets lijkt me interesaant
Reageer
avatar_hero88
01 mrt 2016 22:59 -
hmm niks voor mij bij mischien Of Kings and Prophets of underground rush hour is wel leuk maar lijkt me meer een lange film worden ben benieuwd hoeveel seizoenen ze daar van zullen maken.
Reageer
avatar_CC11
02 mrt 2016 04:06 -
Voorlopig denk ik dat ik ze allemaal ga overslaan en maar even afwachten wat de reacties zijn na enkele afleveringen want er zit op het eerste zicht niks tussen waar ik echt warm van word.
Reageer
avatar_anonymous
02 mrt 2016 09:12 -
Misschien the Catch. Verder niets naar mijn smaak. Of ze een lang leven beschoren zijn, denk het niet.
Reageer
avatar_Bartwin
02 mrt 2016 11:00 -
The Path en The Family zien er prima uit, Rush Hour kan zo maar eens een guilty pleasure worden. Eerst maar eens een paar afleveringen kijken denk ik!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00