Romanzo Criminale

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/22afleveringen/2008 - 2010 
NetwerkCanal+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:50 min20082010 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Canal+
Romanzo Criminale is een Italiaanse maffia misdaadserie van de zender Canal Plus. De serie ging in première op 10 november 2008.

Italië, 1977. Drie jonge Italiaanse criminelen staan aan de wieg van een van de machtigste en hardste misdaadorganisaties ooit. Drugshandel, ontvoeringen, terrorisme... Il Libanese (de Libanees), Il Dandi (de dandy) en Il Freddo (de kouwe) schrikken nergens voor terug en hebben maar één doel: heel Rome in hun macht krijgen. Italië was maandenlang in de ban van dit bloedspannende eerste seizoen van ROMANZO CRIMINALE. De televisieserie is, net als de gelijknamige filmhit uit 2005, gebaseerd op de roman van Giancarlo De Cataldo. Roman, film en tv-serie vertellen het waargebeurde verhaal van de beruchte Banda della Magliana die Rome onveilig maakte tussen 1977 en 1992. Een must voor de liefhebbers van series als La Piovra en The Sopranos!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Romanzo Criminale.

Nieuws (2)

De eerste beelden van de serie Leonardo van Frank Spotnitz en Steve Thompson zijn naar buiten gebracht. Aidan Turner vervult de rol van Leonardo da Vinci.
18 apr 2020
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
28 dec 2015
7

Populaire reacties (5)

-
09 dec 2012
Een van de allerbeste series die ik ooit gezien heb. Geweldig verhaal (op waar gebeurde feiten), knap vertolkt en een goeie keuze op vlak van soundtrack. 8 afleveringen na elkaar kijken is bij deze klasse-reeks geen uitzondering.
9
07 aug 2013
Alles wat de drie musketiers hier onder al hebben gezegd. Bakkebaarden, bell bottoms, volstrekt onfunctioneel geweld, klassieke Alfa Romeo's en Porsches, de hele mikmak. Tot in de puntjes doorgestyled en boeiend tot de laatste seconde. Dus pizzadois op schoot, fles chianti aan de lippen en kijken met je donder. Ga je geen spijt van krijgen.

Vergelijkbare series

Corleone
6 stemmen
The Sopranos
5 stemmen
Homeland
3 stemmen
Suburra
3 stemmen