Remedy

7.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkGlobal
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Global
Remedy is een Canadese dramaserie van de zender Global. De serie ging in première op 24 februari 2014.

Griffin Connor (Dillon Casey) werkt als een verpleger op de Bethune Hospital in Toronto, waar zijn vader Allan (Enrico Colantoni) het hoofd van de medische staf is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (2)

avatar Lyannah
8
28 Mei 2014
Toch vind ik het wel een leuke serie. Zeker het "klassenverschil" kan best nog voor leuke momenten gaan zorgen. Zeker nu dat binnen 1 gezin is. Uiteraard veel vergelijkingen met Grey maar dat houd je niet tegen. Neem een willekeurige actieserie en je kunt de overeenkomsten ook afvinken. Laten we zeggen: Ik ben benieuwd!
avatar gumstarr
7
15 apr 2014
Het is zeg maar Greys Anatomy, maar wat leuk is aan Remedy is dat er twee zussen in hetzelfde ziekenhuis werken. Ooh wait. Wat in ieder geval wel nice is aan Remedy is dat er in tegenstelling tot Greys allemaal romances ontstaan. Ooh wait. Nou ja, ze hadden in ieder geval wel een hele vette aflevering waarin er één of ander virus uitbrak in 't ziekenhuis. Waar zie je zoiets?! Ooh wait.

Vergelijkbare series

Saving Hope
2 stemmen
The Resident
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Remedy