Reacher

8.1 / 10
50 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_BlackBiker
8.5
07 feb 2022 16:58 -
Gisteren heb ik Reacher in één ruk uitgekeken. Ik kon gewoon niet stoppen. Het is eigenlijk één lange film waarin elke ongeveer 50 minuten een schaar in is gezet. De volgende aflevering gaat meestal naadloos door waar is gestopt. Geen "Previously on Reacher" gedoe. Briljant.

Wat een gave serie. Het doet de boeken van Lee Child echt eer aan. Alan Ritchson is werkelijk fenomenaal gecast als de reusachtige, stille en sterke Reacher. De knokpartijen zijn fantastisch in beeld gebracht. En het verhaal is erg goed. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat het voor het TV format uitgerekt of erg aangepast was.
Reacher komt in de eerste aflevering gewoon in beeld. Je weet dan eigenlijk niets van de man. Maar gaandeweg het seizoen komen er steeds wat meer details naar boven die je laten zie hoe hij geworden is wie hij nu is. Er is wat dat betreft nog genoeg te ontdekken, maar dat is dan voor volgende seizoenen.

Want ik kan me haast niet voorstellen dat deze serie niet wordt voortgezet. Het zal dan wel voor een groot deel met een andere cast zijn, want Reacher gaat van plek naar plek. Wel jammer dat we dan vermoedelijk de fantastische Willa Fitzgerald en Malcolm Goodwin niet terug zullen zien. Ik hoop hier snel te lezen dat het volgende seizoen is aangekondigd :-)
Reageer
avatar_italklaas
8.4
11 feb 2022 19:53 -
Het was denk ik 25 jaar geleden dat ik het eerste boek van Lee Child kocht, Jachtveld (Killing floor), het begin van een lange serie over Jack Reacher. En ja, alles begon in Margrave. Ik had de 2 films al gezien met Tom Cruise, maar vond het verschrikkelijk slecht. Ik kende alleen maar Jack Reacher, die grote, brede vent met vuisten als kanonkogels. En dan staat er opeens zo'n smurfje als Cruise voor je. Toen had ik het eigenlijk al gelijk gezien. Na meer dan 30 boeken over de avonturen van Jack Reacher, begint hij als familie te worden. Je weet alles van hem en je hebt daar een beeld bij. Toen ik over deze serie las, twijfelde ik of ik er wel naar zou kijken. Ik ben blij dat ik heb gekeken en ik was aangenaam verrast toen Alan Ritchson (die ik nog nooit eerder had gezien) voor het eerst in beeld kwam... Ja hoor, dat was dus de echte Jack Reacher, dat beest dat ik altijd zo in mijn gedachten had. Ook zijn manier van doen en spreken waren precies zoals ik hem altijd voor me zag. De overige acteurs waren ook heel goed. Wat mij betreft een echte aanrader.
Reageer
avatar_tweemaalh
7.5
15 feb 2022 23:24 -
Goede serie. Dit is precies hoe je een actieserie moet maken. Ik heb een aantal jaar geleden een aantal Reacher-boeken gelezen, en iets dat me altijd is bijgebleven is hoe ik Killing Floor in één ruk uit had, en dat er één hoofdstuk was dat zó spannend was dat ik dit met ingehouden adem heb gelezen. En gelukkig was deze scène ook in de televisiebewerking erg goed gelukt en minstens net zo spannend.
Reageer
avatar_JanWillemK
8.8
19 jan 2024 22:01 -
Wat een beer van een vent. Seizoen 2 was weer zeer vermakelijk! Kwa verhaal vond ik seizoen 1 iets beter, maar als ik Alan Ritchson zo in actie zie dan gaat mijn voorkeur uit naar seizoen 2.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_BlackBiker
20 jan 2024 12:04
Ik heb een lichte voorkeur voor seizoen 1. Maar inderdaad is ook dit seizoen zeker prima. S1 geef ik een 9, S2 een 8. Nu wel heel benieuwd naar S3 :-)
Reageer
avatar_mvdl85
-
23 nov 2023 18:47 -
Serie met de meeste clichés ever!!!!
Reageer
avatar_Christophe
10
15 jun 2023 12:36 -
Deze heb ik bij mijn vier favoriete series gezet, elk van de vier vertegenwoordigt een van mijn voorliefdes. Reacher (ik las al 17 Reacher boeken, sommige al meer dan één keer) belichaamt voor mij de ultieme actieheld. Ik hou niet van zogenaamde 'antihelden', daar knap ik op af, maar Jack Reacher is the real thing. De Rode Ridder, maar dan met een negen millimeter in plaats van met een zwaard. En wie kan er nu tegen de Rode Ridder zijn?

De serie is prachtig gemaakt, je kan ze meerdere keren bekijken, zoals je lievelingsboeken terugleest. En de actie is van het niveau van The Bourne Identity, Taken, The Accountant of The Equalizer. Wat mij betreft de beste vier actiefilms die ooit werden gemaakt.
Topserie, écht! Moet je zien.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_mvdl85
23 nov 2023 18:48
Prachtig gemaakt? Elke scène lijkt op een filmset en letterlijk alle clichés komen voorbij....
Reageer
avatar_drago
8
19 jun 2022 23:30 - 19 jun 2022 21:30
Is leuk maar de boeken zijn beter lees die eerst die zijn geweldig maar de serie komt er dicht bij zeker beter dan de films met Tom nu naar seizoen 2
Reageer
avatar_Henkysoft
8
05 jan 2024 09:12 -
Nu S2 aan het kijken en het is weer ongemeen spannend! Net zo goed als S1 ! Jammer is wel dat Reacher geen blues muziek meer opzet, dat was toch de drijfveer voor hem.
Reageer
avatar_Cynthiaruinemansx
10
27 sep 2022 10:54 - 27 sep 2022 08:54
Amazing! Geweldige film! Kijien waard, echt een aanrader!
Reageer
avatar_Joelie
8
11 maa 2022 15:01 - 11 maa 2022 14:01
Zeer goede actieserie. Kijkt lekker vlot weg.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Reacher