Ramses

7.9 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkAVRO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:AVRO
Ramses is een Nederlandse dramaserie van de zender AVRO. De serie ging in première op 11 januari 2014.

De serie gaat over de jonge jaren van Ramses Shaffy en in zijn kielzog die van Joop Admiraal en Liesbeth List. Van begin jaren ’60 tot eind jaren ’70. Het zijn de jaren waarin Ramses de lieveling wordt van het Nederlandse toneel, Shaffy Chantant opricht en een nationale held wordt. Maar het zijn ook de jaren waarin hij uiteindelijk door drank en drugs ten onder gaat. En het zijn de jaren dat er veel in Amsterdam veranderde. De opkomst van de flower power, de vrije seks, de drugs en een veranderende moraal na de brave jaren ‘50.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ramses.

Nieuws (8)

Ook in de week van 31 mei tot en met 6 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 22 van 2021.
ma 7 juni
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst de beste Nederlandse series. Veel kijkplezier.
30 apr 2020
7
We beginnen deze week meteen met goed nieuws. MijnSerie heeft er een nieuwsberichtschrijver bij. iMikee Mike Vaandering. Dit weekend was Thanksgiving weekend in Amerika dus vele series hebben even een weekje pauze...
30 nov 2015
1

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem