Ramses

8,0 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkAVRO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Videoland
Looptijd:60 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:AVRO
Ramses is een Nederlandse dramaserie van de zender AVRO. De serie ging in première op 11 januari 2014.

De serie gaat over de jonge jaren van Ramses Shaffy en in zijn kielzog die van Joop Admiraal en Liesbeth List. Van begin jaren ’60 tot eind jaren ’70. Het zijn de jaren waarin Ramses de lieveling wordt van het Nederlandse toneel, Shaffy Chantant opricht en een nationale held wordt. Maar het zijn ook de jaren waarin hij uiteindelijk door drank en drugs ten onder gaat. En het zijn de jaren dat er veel in Amsterdam veranderde. De opkomst van de flower power, de vrije seks, de drugs en een veranderende moraal na de brave jaren ‘50.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ramses.

Nieuws (9)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst de beste Nederlandse series. Veel kijkplezier.
30 apr 2020
7
Deze zomer starten de opnamen van de nieuwe vierdelige dramaserie I.M., gebaseerd op de bekende gelijknamige roman van Connie Palmen.
17 jun 2019
Producenten De Familie Film & TV en AVROTROS werken momenteel aan de ontwikkeling van een vierdelige dramaserie gebaseerd op het boek I.M. van schrijfster Connie Palmen.
17 jul 2018

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem