Police Academy: The Series

6.3 / 10
43 min
Komedie
Volg deze serie
6.3 / 10
1seizoenen/26afleveringen/1997 - 2016 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min19972016 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Syndicated
Police Academy: The Series is een Amerikaanse comedyserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 12 september 1997.

Alsof de toelatingseisen voor de politieacademie nog niet laag genoeg waren, stelt de burgemeester ze nog verder naar beneden bij. Dit omdat de politie nog steeds een groot tekort heeft aan agenten.

De reacties laten niet lang op zich wachten, en een groot zooitje ongeregeld meldt zich aan. Centraal in deze nieuwe groep rekruten staat cadet Richard Casey, die voor zijn vrienden op de academie niet bepaald het goede voorbeeld is. Andere cadetten zijn Annie, die bang is om nieuwe relaties aan te gaan, de dikke Kackley en de keiharde Alicia. Ook de broertjes Tackleberry komen bij het team. De groep komt al snel in conflict met de leraren en instructeurs op de academie. Casey staat vooral op oorlogsvoet met de strenge sergeant Rusty Ledbetter.

Commandant aan de academie is Stuart Hefilfinger, die gesteund wordt door Larvell Jones.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Police Academy: The Series.

Nieuws (1)

Door de Carnaval hebben sommige scholen al voorjaarsvakantie gehad, maar het midden en zuiden van het land gaat vandaag (22 februari) officieel met vakantie. Raar eigenlijk, voorjaarsvakantie midden in de winter....
22 feb 2016
3