Planet of the Apes

7.6 / 10
50 min
Avontuur
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/14afleveringen/1974 - 2017 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min19742017 (Beëindigd)
Genres:Avontuur
Netwerk:CBS
Planet of the Apes is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. De serie ging in première op 13 september 1974.

Alan Virdon en Pete Burke zijn twee astronauten van de American National Space Administration (ANSA). Tijdens een ruimtemissie in 1980 komen ze in contact met een tijdvervorming en storten daarna neer op een onbekende planeet. Het blijkt de Aarde te zijn in het jaar 3085.

In de verre toekomst zijn intelligente apen de baas en is de mens verworden tot een ondergeschikt ras. De astronauten worden in eerste instantie opgevangen door mensen, maar worden dan al snel gevangen genomen door de apen en ter dood veroordeeld.

Ze worden vervolgens bevrijd door Galen, een sympathiserende aap. De drie voortvluchtigen moeten nu alles in het werk stellen om uit de klauwen te blijven van het apenleger, aangevoerd door Generaal Urko.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Planet of the Apes.