Paper Girls

7.4 / 10
40 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2022 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2022 - heden
Netwerk:Prime Video
Paper Girls is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Prime Video. De serie ging in première op 29 juli 2022.

In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als twaalfjarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Paper Girls.

Populaire reacties (2)

avatar BlackBiker
6.5
10 sep 2022
De serie is gecancelled:
https://deadline.com/2022/09/paper-girls-canceled-prime-video-one-season-shopped-season-2legendary-television-1235113183/
avatar BlackBiker
6.5
2 aug 2022
Aardige maar niet heel memorabele serie. Volgens Wiki komt er een 2e seizoen, maar eerlijk gezegd had ik het geen ramp gevonden als dat niet was gebeurd.

De kern cast van de meisjes is fijn divers. Alle rashokjes zijn netjes afgevinkt, zoals het tegenwoordig hoort en ook aan de regenboog is gedacht. Het acteren is redelijk maar niet heel bijzonder, net als het verhaal.
Het gaat over tijdreizen, maar dat is allemaal niet heel consistent bedacht. Er zitten nogal wat plotgaten in. Zoals oudere versies die nooit aangeven dat ze zijn beïnvloed door het ontmoeten van hun jongere versies. Als alles al gebeurd is, zoals op een gegeven moment wordt beweerd, waarom weten ze dat dan niet?
Enfin, daar moet je niet teveel bij stil staan.

Ik begrijp dat dit ook een strip is, die is verfilmd. Hoe bekend die strip is weet ik niet. Ik ben daar niet zo in thuis, maar had er in elk geval nog nooit van gehoord.
Hoe dan ook, het is goed bingable op een luie zondag, maar meer dan een 6,5 kan ik het niet geven.

Vergelijkbare series

Paper Girls