Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in juli 2022

In juli 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in juli in première gaan.

*

The Terminal List


Te zien vanaf: Vrijdag 1 juli bij Prime Video
Het verhaal: The Terminal List is een aanpassing van Jack Carr's bestseller-roman die James Reece (Pratt) volgt nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie met een hoge inzet; Reece keert terug naar zijn familie met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn schuld. Echter, wanneer nieuw bewijs aan het licht komt, ontdekt Reece duistere krachten die tegen hem werken en niet alleen zijn leven in gevaar brengen, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.
De cast: Chris Pratt, Taylor Kitsch, Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz en vele andere.
Genre: Actie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World!


Te zien vanaf: Maandag 4 juli bij AT-X.
Het verhaal: Of het nu op kantoor of thuis is, in My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World! werkt de zakelijke drone Yuji Sano altijd. Dus wanneer zijn thuis-pc een bericht flitst dat hij naar een andere wereld wordt opgeroepen, start Yuji zijn machine opnieuw op... alleen om te ontdekken dat hij de dagvaarding per ongeluk heeft geaccepteerd! Nu in een fantasiewereld ver verwijderd van papierwerk en computers, heeft Yuji maar één ding in zijn hoofd: wakker worden uit wat hij denkt dat een droom is en terugkeren naar de berg werk die hij achterliet! Maar deze andere wereld heeft andere plannen voor Yuji, die al snel ontdekt dat zijn Monster Tamer-personageklasse hem in staat stelt bevriend te raken met slijm! En dankzij hun aantal helpen die slimes hem zoveel magische kennis op te nemen dat hij in een oogwenk een tweede personageklasse krijgt! Hoe zal Yuji zijn macht gebruiken nu hij de grootste wijze is die het rijk ooit heeft gekend?! En hoe zit het met al dat papierwerk?!
De stemmencast: Chiaki Kobayashi, Azumi Waki, Wataru Takagi, Hikaru Tohno, Mai Kanno, Haruna Mikawa en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan


*

Maggie


Te zien vanaf: Woensdag 6 juli bij Hulu.
Het verhaal: Een jonge vrouw probeert het hoofd te bieden aan het leven als paranormaal begaafd persoon. Maggie ziet regelmatig het lot van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige vreemden op straat, maar wanneer ze plotseling een glimp van haar eigen toekomst ziet, wordt Maggie gedwongen in haar eigen heden te gaan leven.
De cast: Rebecca Rittenhouse, David Del Rio, Nichole Bloom, Angelique Cabral, Leonardo Nam, Ray Ford en vele anderen.
Genre: Bovennatuurlijk
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Isekai Meikyuu de Harem o


Te zien vanaf: Woensdag 6 juli bij AT-X.
Het verhaal: Middelbare scholier Michio Kaga zwierf in Isekai Meikyuu de Harem o doelloos door het leven en het internet, wanneer hij wordt getransporteerd van een louche website naar een fantasiewereld - herboren als een sterke man die 'cheat'-krachten kan gebruiken. Hij gebruikt zijn krachten om een avonturier te worden, geld te verdienen en het recht te krijgen om meisjes met schoonheid op idoolniveau te claimen om zijn eigen harem te vormen.
De stemmencast: Taku Yashiro, Shiori Mikami en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Isekai Ojisan


Te zien vanaf: Woensdag 6 juli bij AT-X.
Het verhaal: Zeventien jaar geleden raakte Takafumi's oom in coma, maar nu is hij terug als een man die uit zijn graf is opgestaan. Al snel ontdekt Takafumi in Isekai Ojisan twee bizarre dingen: zijn oom is vooral dol op videogames, en terwijl hij in coma was, werd hij eigenlijk als een heroïsche voogd naar een andere wereld vervoerd! Nu moet Takafumi niet alleen op kamers gaan met een oom die letterlijk magisch is, hij moet de man ook inhalen op twee decennia geschiedenis - smartphones, snel internet, moderne anime-tropen ... en de traumatische uitkomst van de jaren '90 console oorlog!
De stemmencast: Takehito Koyasu, Jun Fukuyama, Mikako Komatsu, Haruka Tomatsu, Aoi Yūki, Aki Toyosaki en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Moonhaven


Te zien vanaf:Donderdag 7 juli bij AMC+.
Het verhaal: Bella Sway, een vrachtpiloot en smokkelaar 100 jaar in de toekomst, wordt beschuldigd van een misdaad en strand op Moonhaven. Een utopische gemeenschap, een 500 vierkante mijl Garden of Eden, gebouwd op de maan om oplossingen te vinden voor de problemen die binnenkort een einde zullen maken aan de beschaving op Moeder Aarde.
De cast: Emma McDonald, Dominic Monaghan, Ayelet Zurer, Kadeem Hardison, Amara Karan, Joe Manganiello en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Black Bird


Te zien vanaf: Vrijdag 8 juli bij Apple TV+.
Het verhaal: Jimmy Keene wordt in Black Bird veroordeeld tot tien jaar in een minimaal beveiligde gevangenis, maar hij sluit een deal met de FBI om bevriend te raken met een seriemoordenaar. Keene moet een bekentenis ontlokken van Larry Hall om de lichamen van maar liefst achttien vrouwen te vinden.
De cast: Taron Egerton, Paul Walter Hauser, Ray Liotta, Greg Kinnear, Sepideh Moafi en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

La noche más larga


Te zien vanaf: Vrijdag 8 juli bij Netflix.
Het verhaal: In La noche más larga omsingelen gewapende mannen een psychiatrische gevangenis en verbreken alle communicatie. Hun doel: seriemoordenaar Simón Lago gevangen nemen.
De cast: Alberto Ammann, Luis Callejo, Bárbara Goenaga, Jose Luís García Pérez, Roberto Àlamo, Daniel Albaladejo en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


*

Black Summoner


Te zien vanaf: Zaterdag 9 juli bij Tokyo MX.
Het verhaal: Wanneer Kelvin in Black Summoner wakker wordt op een vreemde nieuwe plek zonder herinnering aan zijn vorige leven, ontdekt hij dat hij diezelfde herinneringen heeft geruild in ruil voor krachtige nieuwe vaardigheden tijdens zijn recente transmigratie. Op weg naar een hele nieuwe wereld als een Summoner - met zijn eerste Volger die de godin is die hem overbracht! — Kelvin begint zijn nieuwe leven als avonturier en het duurt niet lang voordat hij zijn verborgen aanleg als strijdjunkie ontdekt. Van de Black Knight van het Ancient Castle of Evil Spirits tot de demon in de Hidden Cave of the Sage, hij geniet van de strijd tegen de ene formidabele vijand na de andere. Sluit je aan bij deze OP-avonturier in een opwindende en epische saga terwijl hij en zijn bondgenoten hun weg banen in de annalen van de geschiedenis!
De stemmencast: Kouki Uchiyama, Manaka Iwami, Reina Ueda, Randhi, Yosuke Akimoto, Minori Suzuki en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Hoshi no samidare


Te zien vanaf: Zaterdag 9 juli bij MBS.
Het verhaal: In het avontuur van zijn leven zal Yuuhi in >Hoshi no samidare zijn krachten bundelen met de onvoorspelbare prinses en op zoek gaan naar een bont gezelschap van metgezellen om terug te vechten tegen een kwaadaardige magiër en zijn gruwelijk krachtige homunculus voordat de Biscuit Hammer de planeet vernietigt!
De stemmencast: Jun'ya Enoki, Naomi Ozora, Kenjirou Tsuda, Azusa Tadokoro en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Skymed


Te zien vanaf: Zondag 10 juli bij Paramount+.
Het verhaal: Skymed volgt de beproevingen van verpleegsters en piloten die werken op een luchtambulance. Ze vliegen in het afgelegen noorden van Canada en beleven triomfen, hartzeer en beproevingen. Ze zitten er tot over hun oren in, en ze staan er alleen voor, met niemand om op te vertrouwen, behalve elkaar.
De cast: Natasha Calis, Aason Nadjiwan, Morgan Holmstrom, Praneet Akilla, Thomas Elms, Mercedes Morris en vele anderen.
Genre: Medische drama
Land van herkomst: Canada
Video on youtube


*

Everything's Trash


Te zien vanaf: Woensdag 13 juli bij Freeform.
Het verhaal: In Everything's Trash komt haar oudere broer Jayden over als een vooraanstaande politieke kandidaat. Phoebe is een 30-jarige podcastster, en vertrouwt op haar vrienden en hechte familie om haar te helpen volwassen te worden en door haar rommelige leven te navigeren.
De cast: Phoebe Robinson, Jordan Carlos, Toccarra Cash, Nneka Okafor, Moses Storm en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar.

*

Papás por Encargo


Te zien vanaf: Woensdag 13 juli bij Disney+.
Het verhaal: In Papás por Encargo krijgt California op haar dertiende verjaardag een onverwacht cadeau: de sleutel van een busje. Dit krijgt ze van haar moeder Itzel, die vele jaren geleden op mysterieuze wijze verdween en nu Californië weer wil zien in Zacatecas. De drie adoptievaders van California, Miguel, Morgan en Diego, zijn het aanvankelijk niet eens met dit plan, maar ze beseffen dat het California gelukkig zou maken. Nu is het doel om moeder en dochter weer bij elkaar te brengen! Een ongewone familie-odyssee vol leuke, emotionele en uitdagende momenten begint, die culmineert in een onvergetelijke roadtrip door Mexico met zijn verschillende landschappen en zijn cultuur. Deze reis zal niet alleen een blijvende indruk achterlaten op alle betrokkenen, maar je groeit ook mee met alle uitdagingen en neemt nieuwe inzichten mee.
De cast: Farah Justiniani, Lalo Brito, Valérie Camarena Ibarra, Jorge Blanco, Fátima Molina, Michael Ronda en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Argentinië
Video on youtube


*

Resident Evil (2022)


Te zien vanaf: Donderdag 14 juli bij Netflix.
Het verhaal: Resident Evil (2022) speelt zich af over twee tijdlijnen. De eerste daarvan betreft de veertienjarige zussen Jade en Billie Wesker die naar New Raccoon City verhuizen. Ze komen tot het besef dat hun vader duistere geheimen verbergt die de wereld zouden kunnen vernietigen. De tweede tijdlijn vindt plaats over een decennium in de toekomst, waar nog maar 15 miljoen mensen over zijn, met meer dan 6 miljard dieren en mensen die besmet zijn met het T-virus. Het volgt Jade, nu dertig, in haar pogingen om te overleven in deze wereld.
De cast: Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Núñez en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Kung Fu Panda: The Dragon Knight


Te zien vanaf: Donderdag 14 juli bij Netflix.
Het verhaal: Volg in Kung Fu Panda: The Dragon Knight de avonturen van Po, die samenwerkt met een no-nonsense Engelse ridder genaamd Wandering Blade om een verzameling van vier krachtige wapens te vinden voordat een mysterieus paar wezels dat doen, en de wereld te redden van vernietiging
De stemmencast: Jack Black, Rita Ora, James Hong, Chris Geere, Della Saba, Amy Hill en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Farzar


Te zien vanaf: Vrijdag 15 juli bij Netflix.
Het verhaal: Volg in Farzar de avonturen van prins Fichael en zijn bemanning terwijl ze hun koepelvormige menselijke stad verlaten om de kwaadaardige buitenaardse wezens te bestrijden die ze willen doden en/of opeten.
De stemmencast: Lance Reddick, Dana Snyder, David Kaye, Jerry Minor, Kari Wahlgren, Grey Griffin en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Rehearsal


Te zien vanaf: Vrijdag 15 juli bij HBO Max.
Het verhaal: Met een constructieploeg, een legioen acteurs en schijnbaar onbeperkte middelen, laat Nathan Fielder in The Rehearsal gewone mensen zich voorbereiden op de grootste momenten in het leven door ze te "repeteren" in zorgvuldig ontworpen simulaties van zijn eigen ontwerp. Als één misstap je hele wereld kan verbrijzelen, waarom zou je het leven dan aan het toeval overlaten?
De cast: Nathan Fielder en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar.

*

Pretty Little Liars: Original Sin


Te zien vanaf: Donderdag 28 juli bij HBO Max.
Het verhaal: In de huidige tijd, 20 jaar nadat een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar rukten, zullen de nieuwe 'Pretty Little'-leugenaars zich concentreren rond een groep ongelijksoortige tienermeisjes die in Pretty Little Liars: Original Sin worden gekweld door een onbekende aanvaller en om te betalen voor de geheime zonde die hun ouders twintig jaar geleden begingen.
De cast: Chandler Kinney, Maia Reficco, Bailee Madison, Zaria, Malia Pyles, Alex Aiono en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Resort


Te zien vanaf: Donderdag 28 juli bij Peacock.
Het verhaal: The Resort is een verkenning van meerdere generaties over liefde, huwelijk en familievakanties, te midden van een van de meest bizarre onopgeloste mysteries van de Riviera Maya.
De cast: Nina Bloomgarden, Nick Offerman, William Jackson Harper, Cristin Miloti, Skyler Gisondo, Luis Gerardo Méndez en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar

*

Amber Brown


Te zien vanaf: Vrijdag 29 juli bij Apple TV+.
Het verhaal: Een ongefilterde blik op een meisje dat na de scheiding van haar ouders haar eigen stem vindt via kunst en muziek. Amber Brown is een kind dat doormaakt wat veel kinderen meemaken en de dynamiek van haar nieuwe familie begrijpt door middel van haar schetsen en videodagboek.
De cast: Carsyn Rose, Sarah Drew, Liliana Inouye, Darin Brooks en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar

*

Paper Girls


Te zien vanaf: Vrijdag 29 juli bij Prime Video.
Het verhaal: In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze in Paper Girls verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als twaalfjarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.
De cast: Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, Fina Strazza en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Surface


Te zien vanaf: Vrijdag 29 juli bij Apple TV+.
Het verhaal: In Surface probeert een vrouw haar leven weer op te bouwen na een zelfmoordpoging en worstelt om alles te onthouden - en te begrijpen - dat leidde tot het moment waarop ze sprong.
De cast: Gugu Mbatha-Raw, Oliver Jackson-Cohen, Stephan James, Ari Graynor, Francois Arnaud, Marianne Jean-Baptiste en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Uncoupled


Te zien vanaf: Vrijdag 29 juli bij Netflix.
Het verhaal: Michael dacht in Uncoupled dat zijn leven perfect was totdat zijn man hem verblindde door na zeventien jaar de deur uit te lopen. Van de ene op de andere dag moet Michael twee nachtmerries het hoofd bieden: hij verliest wat hij dacht dat zijn zielsverwant was en plotseling vond hij zichzelf als een homoseksuele man van halverwege de veertig in New York City.
De cast: Neil Patrick Harris, Emerson Brooks, Colin Hanlon, Marcia Gay Harden, Denny Dillon, Jay Santiago en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.
Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Futsudo
Futsudo 1 juli 2022, 00:50
De serie Black Bird trekt wel mijn aandacht en ga ik ook zeker kijken: "Apple TV+ maakt bloedstollende gevangenisthriller" die geïnspireerd is op een waargebeurd verhaal. Daarnaast speelt een favoriete acteur Ray Liotta (67) mee die helaas afgelopen mei is overleden. (RIP)
Log in om een reactie achter te laten