Over Water

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Over Water vanaf juli op Netflix

Het eerste seizoen van de Belgische dramaserie Over Water is net verschenen op Netflix, vanaf begin juli is daar ook het tweede seizoen te zien.

Het tweede seizoen ging afgelopen januari van start bij de Belgische zender Een. Het eerste seizoen van Over Water verscheen afgelopen vrijdag bij Netflix, het tweede seizoen zal vanaf 3 juli te zien zijn bij de streamingdienst.

In Over Water gaat de voormalige tv-ster John Beckers (Tom Dewispelaere, Cordon), na een verblijf in de ontwenningskliniek, aan de slag bij het familiebedrijf van zijn schoonvader. De Antwerpse haven is voor John een hele nieuwe wereld. Al snel komt hij terecht in het circuit van de gevaarlijkste maar ook lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
1
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00