Over Water

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Over Water vanaf januari bij Een

Over Water is een Belgische dramaserie van de zender Een. De serie ging in première in december 2018.

Over Water gaat over de voormalige tv-ster John Beckers (Tom Dewispelaere) die van zijn vrouw Marjan (Natali Broods) en hun twee kinderen een allerlaatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat John dan ook met nieuwe moed aan de slag bij het expeditiebedrijf van zijn schoonvader.

De Antwerpse haven is voor John een hele nieuwe wereld. Het is een harde omgeving, maar ook één met geheel eigen regels en tradities. Hij vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste maar ook lucratiefste handel in de haven: cocaïne.

De serie Over Water is gemaakt door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda en is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het tweede seizoen start op 12 januari 2020 bij de Belgische zender Een. In het tweede seizoen zien we bekende gezichten terug als Tom Dewispelaere, Natali Broods, Tom Van Dyck en Ruth Becquart. Stijn van Opstal en Bruno Vanden Broecke zijn nieuwe acteurs in dit seizoen.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Over Water