Only Murders in the Building

7.8 / 10
36 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2021 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:36 min2021 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:Hulu
Only Murders in the Building is een Amerikaanse comedyserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 31 augustus 2021.

Alleen Murders in the Building volgt drie vreemden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor ware misdaad en er plotseling in verwikkeld raken. Wanneer er een griezelige dood plaatsvindt in hun exclusieve Upper West Side flatgebouw, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van true crime om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw, die jaren teruggaan. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel realiseert het bedreigde trio zich dat er een moordenaar onder hen leeft, terwijl ze de aanwijzingen proberen te ontcijferen voor het te laat is.
Serie van het Jaar1x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
3e plaats in Beste comedyserie van 2022
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Populaire reacties (2)

avatar Duco1977
9
14 aug 2022
Love it. Happy there is a second season now
avatar Faceman
8
11 jul 2022
Serie is verlengd met een derde seizoen. Erg blij mee.
Only Murders in the Building