One of Us Is Lying

7.4 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

One of Us Is Lying gecanceld door Peacock

Een andere serie heeft zijn maker ontmoet, en Peacock is de boosdoener. De streamingdienst heeft One of Us Is Lying na twee seizoenen geannuleerd.

One of Us Is Lying, een tienermoord-mysterieserie, is gebaseerd op de gelijknamige roman van Karen M. McManus. In de serie spelen Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Barrett Carnahan, Jessica McLeod, Mark McKenna, Melissa Collazo, Sara Thompson en Alimi Ballard de hoofdrollen.

Het verhaal volgt vijf Bayview High-studenten die moeten nablijven - cheerleader Addy (Cochrane), honkbalwerper Cooper (Uche), overachiever Bronwyn (Tejada), drugsdealer Nate (Grootel) en roddelbladhouder Simon (McKenna). Een van hen sterft door een fatale allergische reactie, en de andere vier hebben allemaal een motief voor de dood van de klasgenoot. Als blijkt dat de dood geen ongeluk was, begint het onderzoek.

One of Us Is Lying

One of Us Is Lying was de eerste originele serie-bestelling van Peacock in augustus 2020, en de acht afleveringen van het eerste seizoen verschenen op 21 oktober 2021. De serie werd drie maanden later verlengd voor een tweede seizoen, en de nieuwe afleveringen werden in oktober 2022 uitgebracht.

Deadline meldt dat, hoewel Peacock tevreden was met de serie, de kijkcijfers niet groot genoeg waren om een derde seizoen te bestellen. De serie wordt geproduceerd door Universal Studio Group, en er wordt gezegd dat het bedrijf op zoek is naar een nieuw onderkomen voor de serie, zodat deze mogelijk elders een derde seizoen kan krijgen. In Nederland is One of Us Is Lying op Netflix te zien, dus wellicht dat zij het oppakken?

Tienerdrama Vampire Academy is ook geannuleerd door Peacock.
Video on youtube
Vorige aflevering
Simon Says Game Over
Simon Says Game Over
02x08
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
24 jan 2023 16:56 -
Moet zeggen dat ik er niet heel rouwig om ben. Vond het een prima serie, maar ook wel prima afgesloten.
Reageer
One of Us Is Lying