Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 45-2022

Weekoverzicht 45-2022

Welk nieuws heb jij gemist in week 45 van 7 tot en met 13 november. MijnSerie heeft het voor je verzameld in het vernieuwde weekoverzicht.
We hebben het weekoverzicht vernieuwd. Geen herhalingen meer, maar nieuws dat niet in de nieuwsberichten is verschenen de afgelopen week.

Serienieuws

Datums


American Horror Story


De anthologieserie is inmiddels vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, maar eerst is het de maand tijd voor de start van het elfde seizoen. Het elfde seizoen van American Horror Story van Ryan Murphy zal op 16 november eindigen bij FX en op 28 november zal datzelfde seizoen starten bij FOXNL. Elke week zal er een dubbele aflevering te zien zijn. De serie is ook te zien bij Hulu.

The Blacklist


Het negende seizoen van The Blacklist zal binnenkort te zien zijn op Netflix. Het negende seizoen was al te zien op Videoland, maar vanaf 3 december is The Blacklist S09 ook te zien op Netflix. Het tiende seizoen zal vanaf 26 februari 2023 te zien zijn bij NBC.

Chivalry


De zesdelige Britse dramedyserie Chivalry van Channel 4 draait om (seksuele) spanning op een filmset in het post-MeToo-tijdperk. De serie is vanaf 20 november te zien op BBC First.

Video on youtube

Destination Fear


Het vierde seizoen van het realityprogramma Destination Fear van Travel Channel zal op vrijdag 25 november om 21.00 uur van start gaan. Het vierde seizoen zal van start gaan in het Cresson Sanatorium.

Mörkt hjärta


De Zweedse misdaadserie Mörkt hjärta (The Dark Heart) zal nog deze maand op de Belgische televisie van start gaan. Vanaf 20 november is de serie te zien op Canvas. De serie volgt Tanja Thorell, die als onderzoeker werkt voor Missing People Sweden. Ze stort zich op de verdwijning van de rijke landeigenaar Bengt, die lange tijd onenigheid had met zijn dochter Sanna. Zij was verliefd geworden op Marcus, maar door een langdurige vete tussen hun beide families was haar vader echter fel tegen hun relatie, en dat zorgde voor de nodige spanning.

Video on youtube

The Patient


De miniseries The Patient komt naar Disney+. Vanaf 30 november is de serie waarin een seriemoordenaar (Domhnall Gleeson) een psychiater (Steve Carell) dwingt om hem te helpen te zien op Disney+. De miniserie was eerder te zien bij Hulu.

Video on youtube

Wie is de Mol?


Deelnemers en locatie zullen later bekend worden gemaakt, maar voor nu is er wel een startdatum bekend voor het 23ste seizoen van Wie is de Mol? Vanaf zaterdag 7 januari 2023 om 20.30 start de AVROTROS-serie bij NPO 1. Het competitieprogramma is terug te zien op NLZiet.

Gecancelde Series


Everything's Trash


Freeform gaat geen tweede seizoen bestellen van de comedyserie Everything's Trash. De serie ging op 13 juli in première en op 7 september is de nu allerlaatste aflevering uitgezonden van de comedy geschreven en uitvoerend geproduceerd door en van hoofdrolspeelster Phoebe Robinson.

Tuca & Bertie


De animatieserie Tuca & Bertie is voor de tweede keer gecanceld. Dit keer door Adult Swim. Bedenkster Lisa Hanawalt hoopt nog wel op een vervolg van de serie. Het zou kunnen zijn dat de animatieserie over Tuca (Tiffany Haddish), een zorgeloze toekan, en Bertie (Ali Wong), een vaak bezorgde zanglijster, voor een derde keer nieuw leven ingeblazen gaat worden bij een andere zender/kabelaar of streamingdienst.

Whose Line Is It Anyway


Het hoge word is er uit. Het twaalfde seizoen, dat in 2023 wordt verwacht, zal de laatste gaan zijn voor Whose Line Is It Anyway. The CW nam de serie over van ABC. Samen heeft de serie van ABC en The CW negentien seizoen gehad, het twaalfde (technisch twintigste) seizoen zal het vaarwel inluiden van het komische spelprogramma.

Premièredatum


Fleishman is in Trouble


Op 17 november gaat de Amerikaanse dramedyserie Fleishman is in Trouble in première bij FX. In februari 2023 zal de serie in Nederland te zien zijn. Vanaf 22 februari 2023 is de serie met onder andere Claire Danes en Jesse Eisenberg te zien in Nederland bij Disney+.

Video on youtube

De Stamhouder


De historische dramaserie De Stamhouder van AVROTROS zal op 1 januari 2023 in première gaan op NPO 1 en NPO Start. De biografische serie volgt de geschiedenis van de familie Münninghoff: Alexander Münninghoff (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) ziet in de jaren zestig hoe zijn relatie met Ellen Dormeier (Sallie Harmsen, Doodstil) in gevaar komt als zij ontdekt dat zijn vader SS'er was tijdens de oorlog. Om met haar een toekomst op te kunnen bouwen zal hij de confrontatie aan moeten gaan met het verleden van zijn familie, wat leidt tot zowel schokkende ontdekkingen als hartverwarmende ontmoetingen. De serie zal vanaf 1 januari in zijn geheel te zien zijn op NPO Plus.

Vernieuwde Series


This Fool


Hulu heeft de comedyserie This Fool vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging op 12 augustus in première en heeft tien afleveringen. This Fool is een komedie van een half uur die zich afspeelt in de arbeidersklasse South Central Los Angeles. De show draait om Julio Lopez (Chris Estrada), een 30-jarige die nog steeds thuis woont, al sinds de middelbare school met zijn vriendin (Michelle Ortiz) aan en uit gaat en elk excuus vindt om zijn eigen problemen te vermijden.


Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van november 2022 die in week 46 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 14 november


25 jaar Canvas – Serie première (Canvas)
Even Goeie Vrienden – Serie première (VTM)
20.30 – The Sky Is The Limit – Seizoen 6 (Play4)

-

Dinsdag 15 november


Fear Factor – Serie première (VIER)
Run for the Money – Serie première (Netflix)
21.00 – Drain the Oceans – Seizoen 5 (National Geographic)
21.00 – All Creatures Great and Small (2020) – Seizoen 3 (BBC First)

-

Woensdag 16 november


Hostel Daze – Seizoen 3 (Prime Video)
One of Us Is Lying – Seizoen 2 (Peacock)
Outsiders – Seizoen 2 (Dave)
SOS Piet XL – Serie première (VTM)
20.35 – Bake Off Vlaanderen – Seizoen 6 (Play4)

-

Donderdag 17 november


Fleishman is in Trouble – Serie première (FX)
Leopard Skin – Serie première (Peacock)
Pepsi, Where's My Jet? – Serie première (Netflix)
First Wives Club – Seizoen 3 (BET+)
21.00 – Grand Designs: House of the Year – Seizoen 7 (Channel 4)
21.00 – Kids Baking Championship – Seizoen 11 (Food Network)

-

Vrijdag 18 november


Canada's Drag Race: Canada vs The World – Serie première (Crave)
Somebody – Serie première (Netflix)
The Last Cowboy – Seizoen 3 (CMT)

-

Zondag 20 november


Isola di Beau – Serie première (RTL 4)
De Kotmadam – Seizoen 24 (VTM)
20.00 – Code van Coppens – Seizoen 4 (VTM)
21.15 – Au Pairs NL – Seizoen 4 (BNNVARA)
Chivalry – Seizoen 1 (BBC First)
Mörkt hjärta – Seizoen 1 (Canvas)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten