Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

One of Us Is Lying: Peacock deelt teaser van seizoen twee

Seizoen twee van One of Us Is Lying komt zeer binnenkort naar Peacock. Het tweede seizoen van dit moordmysterie gaat namelijk al deze maand van start.

In het moordmysterie voor tieners, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Karen McManus uit 2017, spelen Marianly Tejada (The Purge), Chibuikem Uche (American Housewife), Annalisa Cochrane (Cobra Kai), Cooper van Grootel (Savage River), Jess McLeod (Debris), Melissa Collazo (Swamp Thing), Sara Thompson (The 100) en Alimi Ballard (Queen of the South). Het tweede seizoen gaat op donderdag 20 oktober van start gaat en er staan acht afleveringen gepland.

Peacock deelde het volgende over de terugkeer van de serie mee:

Na de bloedstollende afsluiting van seizoen één hebben de Bayview Four een zeer dodelijk geheim. In seizoen twee zullen we zien hoe ver ze gaan om hun geheim, zichzelf en elkaar te beschermen.

Erica Saleh, de ontwikkelaar van de serie, zei het volgende over One of Us Is Lying in een persbericht:

“Toen ik de roman van Karen McManus voor het eerst las, was ik verrast en opgewonden door het mysterie. Maar waar ik echt verliefd op werd, waardoor ik deze show wilde maken, waren de personages. Op het eerste gezicht is One of Us is Lying een moordmysterie, en dat deel is opwindend om te schrijven en (hoop ik!) opwindend om naar te kijken. Maar in de kern is dit een karakterdrama over tieners die opgroeien en hun weg vinden naar een authentieker, eerlijker leven. In het eerste seizoen begonnen onze helden als archetypen van de middelbare school, rechtstreeks uit de speelfilm The Breakfast Club: de nerd, de populaire sporter, het mooie meisje van de klas, de jongen die zogenaamd 'fout' lijkt te zijn. Maar nadat ze getuige waren geweest van de dood van een klasgenoot en verdacht werden van zijn moord, werden ze gedwongen eerlijker te worden over wie ze zijn en wat ze willen. In de loop van het seizoen pelden we de lagen weg en onthulden we de echte, complexe kinderen die vechten om los te komen van deze clichés. Onze helden kwamen op tegen hun controlerende ouders, kwamen uit de kast, verlieten giftige relaties, gingen de stress van universiteitsaanvragen aan... en ja, losten een moord op.

One of Us Is Lying

In seizoen twee zetten we deze verrassende emotionele reis voort terwijl onze kinderen rekening houden met de spanning en angst om de wereld te laten zien wie ze werkelijk zijn... terwijl ze een dodelijk geheim verbergen en worden gemarteld door de mysterieuze Simon Says. En we hebben een hoop sappig, soap-achtig plezier terwijl we het doen! Het belangrijkste voor mij bij het schrijven van een serie voor een tienerpubliek is om slimme, complexe, authentieke personages op het scherm te krijgen en hun emoties serieus te nemen. Een tiener zijn is spannend en het is ook angstaanjagend. Uitzoeken wie je bent en wat je wilt is verwarrend en het kan zo eenzaam voelen. Mijn grootste hoop is dat het zien van deze serie ervoor zal zorgen dat ons jonge publiek zich meer gezien en minder alleen voelt - en dat het hen tegelijkertijd aan het lachen, huilen en schreeuwen zal maken. Gelukkig worden deze personages tot leven gebracht door een ensemble van aanstormend talent en we zijn zo enthousiast dat meer kijkers deze absurd getalenteerde en prachtige cast ontdekken en verliefd op ze worden, net als wij."

Bekijk hieronder de trailer die Peacock voor One of Us Is Lying - seizoen twee deelt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Simon Says Game Over
Simon Says Game Over
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
One of Us Is Lying