NOS4A2

7.5 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkAMC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:AMC
NOS4A2 is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 2 juni 2019.

Een jonge Victoria "Vic" McQueen ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om portals te ontgrendelen die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'inscape reizigers' - sommige welwillend, en sommigen die gecorrumpeerd zijn door hun macht. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, een onsterfelijke die dat blijft doen door zich te voeden met de zielen van kinderen, maakt ze een gezworen vijand van Manx.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie NOS4A2.

Populaire reacties (4)

avatar gumstarr
8
15 jul 2019
Nosferatu – want zo spreek je deze knipoog naar de allereerste Draculafilm uit – heeft wel iets weg van dat kampvuurverhaal waar je favoriete oom je vroeger de stuipen mee op het lijf probeerde te jagen. Een creepy gozer die kinderen ontvoert om vervolgens alle levensenergie uit hen te zuigen. Ik heb voor minder enge dingen een hele nacht apathisch naar de nok van m’n tentje liggen staren. Inmiddels heb ik een baard, betaal ik belasting en lig ik dus nu niet meer wakker van dergelijke bangmakerij, maar dat wil nog niet zeggen dat NOS4A2 niet aan mij besteed was. Ondanks dat het neigt naar een tienerserie, kan ook de gemiddelde volwassenen hier best mee uit de voeten. Het is eigenlijk een soort Stephen King-versie van Stranger Things. Mysterie, verdwijning en bovennatuurlijke krachten, een drie-eenheid die net zo lekker samengaat als mayo, curry en uitjes. Als dit de ingrediënten zijn waar Joe Hill graag mee kookt, dan kan ik niet wachten op het volgende patatje speciaal.
avatar Olga2000
9
10 jun 2019
Mee eens. Superserie. Op amazon zijn meteen alle afleveringen te zien. Goed ook. Deze serie heeft zeer hoge binge gehaalte.

Vergelijkbare series

Lost
2 stemmen
Sleepy Hollow
2 stemmen
Channel Zero
2 stemmen
The Terror
2 stemmen
NOS4A2