NOS4A2

7.3 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:50 min2019 - heden
Genres:Horror
Netwerk:AMC
NOS4A2 is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 2 juni 2019.

Een jonge Victoria "Vic" McQueen ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om portals te ontgrendelen die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'inscape reizigers' - sommige welwillend, en sommigen die gecorrumpeerd zijn door hun macht. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, een onsterfelijke die dat blijft doen door zich te voeden met de zielen van kinderen, maakt ze een gezworen vijand van Manx.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie NOS4A2.

Nieuws (6)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van AMC en Hulu. We hebben een update gemaakt van de AMC en Hulu-series.
9 aug 2019
2
De Emmy Award-nominaties zijn bekend gemaakt, nieuwe series, antwoorden op de prijsvragen, 13 Reasons Why, Arrow, Fargo en Gossip Girl. Al het nieuws dat deze week is uitgekomen, inclusief het nieuws van Comic-Con San Diego, kun je weer hieronder vinden.
22 jul 2019
Nosferatu op een aparte wijze gespeld, NOS4A2, krijgt een tweede seizoen. AMC deed de aankondiging tijdens San Diego Comic-Con.
21 jul 2019

Populaire reacties (4)

8
15 jul 2019
Nosferatu – want zo spreek je deze knipoog naar de allereerste Draculafilm uit – heeft wel iets weg van dat kampvuurverhaal waar je favoriete oom je vroeger de stuipen mee op het lijf probeerde te jagen. Een creepy gozer die kinderen ontvoert om vervolgens alle levensenergie uit hen te zuigen. Ik heb voor minder enge dingen een hele nacht apathisch naar de nok van m’n tentje liggen staren. Inmiddels heb ik een baard, betaal ik belasting en lig ik dus nu niet meer wakker van dergelijke bangmakerij, maar dat wil nog niet zeggen dat NOS4A2 niet aan mij besteed was. Ondanks dat het neigt naar een tienerserie, kan ook de gemiddelde volwassenen hier best mee uit de voeten. Het is eigenlijk een soort Stephen King-versie van Stranger Things. Mysterie, verdwijning en bovennatuurlijke krachten, een drie-eenheid die net zo lekker samengaat als mayo, curry en uitjes. Als dit de ingrediënten zijn waar Joe Hill graag mee kookt, dan kan ik niet wachten op het volgende patatje speciaal.
9
10 jun 2019
Mee eens. Superserie. Op amazon zijn meteen alle afleveringen te zien. Goed ook. Deze serie heeft zeer hoge binge gehaalte.