NOS4A2

7.4 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

NOS4A2 gecanceld na twee seizoenen

AMC heeft na twee seizoenen de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 gecanceld, er zal dus geen derde seizoen verschijnen.

NOS4A2 ging vorig jaar juni in première. Ondertussen bestaat de serie al uit twee seizoenen. Het tweede seizoen had vergeleken met het eerste seizoen ongeveer 52% minder kijkers. AMC heeft besloten dat er geen derde seizoen zal komen, het netwerk heeft de horrorserie gecanceld. De laatste aflevering werd afgelopen 23 augustus uitgezonden.

Bedenker en Showrunner van NOS4A2 Jami O’Brien (Fear The Walking Dead) maakte het nieuws bekend via Twitter. Daarnaast bedankte zij in de tweet ook de castleden, fans en Joe Hill, de auteur van het gelijknamige boek waarop de serie is gebaseerd. In NOS4A2 ontdekt de jonge Victoria 'Vic' McQueen (Ashleigh Cummings, Westside) dat ze poorten kan ontgrendelen. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, maakt ze van hem een gezworen vijand. Het tweede seizoen speelt zich acht jaar na het einde van het verhaal uit het eerste seizoen af.

Vorige aflevering
Bats
02x10
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56