Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 02-2023

Inhoud

  Welk nieuws heb jij gemist van 9 tot en met 15 januari. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 2.

  Serienieuws

  Datums


  The Equalizer


  De serie The Equalizer gaat eind volgende maand van start op zender Fox. Robyn McCall is een voormalig CIA-agente die nu op eigen houtje mensen die in de problemen zitten probeert te helpen. De serie is een reboot van het gelijknamige origineel uit de jaren tachtig met Edward Woodward als Robert McCall. Veel mensen zullen tevens bekend zijn met de huidige filmreeks met Denzel Washington, waarvan dit jaar een derde deel in de bioscoop verschijnt. The Equalizer, vanaf 27 februari wekelijks een dubbele aflevering op Fox.

  Normal People


  De romantische dramaserie Normal People is volgende maand (opnieuw) te zien bij de NPO: de twaalf afleveringen komen op 2 februari allemaal naar NPO Plus en vanaf 28 februari is de Ierse serie ook weer te volgen bij de VPRO op NPO 3. Het verhaal draait om de relatie tussen de jonge geliefden Marianne en Connell, die uit verschillende milieu's komen. De serie werd geregisseerd door Lenny Abrahamson en Hettie MacDonald. Normal People is een bewerking van de roman van Sally Rooney, die met onder meer Alice Birch de scripts schreef. Het duo sloeg onlangs weer de handen ineen voor Conversations with Friends, dat te zien is op HBO Max.

  Viewpoint


  Deze maand gaat de Britse misdaadserie Viewpoint van start in België. In de dramaserie start de politie een onderzoek naar de verdwijning van lerares Gemma Hillman (Amy Wren). Agent Martin Young (Noel Clarke) en zijn partner Stella (Bronagh Waugh) zetten een observatiepost op in het huis van Zoe Sterling (Alexandra Roach), omdat ze vanuit daar goed zicht hebben op het huis van Hillman en de hoofdverdachte - haar vriend Greg Sullivan (Fehinti Balogun). Al snel stuiten ze op meer verdachte zaken. Viewpoint is afkomstig van Ed Whitmore (Manhunt (2019), Silent Witness). De serie was in 2021 te zien op ITV, dat echter besloot om de zesde en laatste aflevering niet uit te zenden, omdat Clarke destijds beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Viewpoint is vanaf 28 januari te zien op Canvas.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van die in week 3 van start of in première zullen gaan.  -

  Maandag 16 januari


  A Teenage Love Affair - Serie première (YouTube)
  21.00 - Love Island - Seizoen 9 (ITV2)
  23.00 - Ridiculousness - Seizoen 30 (MTV)
  Angela Black – Seizoen 1 (Videoland)

  -

  Woensdag 18 januari


  Onze natuur - Serie première (Canvas)
  20.00 - Nature - Seizoen 42 (PBS)
  21.00 - Sorcerous Stabber Orphen - Seizoen 3 (Tokyo MX)
  21.00 - Surgeons: At the Edge of Life - Seizoen 5 (BBC Two)
  21.00 - Trafficked with Mariana van Zeller - Seizoen 3 (Star+)
  23.00 - Are You the One? - Seizoen 9 (Paramount+)

  -

  Donderdag 19 januari


  21.00 - Balthazar - Seizoen 5 (TF1)

  -

  Vrijdag 20 januari


  El heredero: la dinastía del freestyle - Serie première (Star+)

  -

  Zaterdag 21 januari


  23.30 - Saturday Night Live - Seizoen 49 (NBC)

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Video on youtube
  Leuk?
  4
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst