Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in maart 2020

Stateless, Dave (2020), Amazing Stories (2020), Council of Dads, The Plot Against America, The Letter for the King, deze en meer series die in maart 2020 in première zullen gaan.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in maart 2020 hun première beleven.

Nieuw Zeer

Te zien vanaf: Zondag 1 maart bij NPO 3.
Het verhaal: Nieuw Zeer van Niek Barendsen is een scherpe, actuele sketch-serie over hedendaags onbegrip en onvermogen, over de pijnpunten van alledag: van nepnieuws tot zorg, van klimaat tot me too. Een komische serie over de hete hangijzers van nu, waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maar te weinig om gelachen.
De presentator: Niek Barendsen
Genre: Special interest

Stateless

Te zien vanaf: Zondag 1 maart bij ABC.
Het verhaal: Vier vreemdelingen werken in Stateless in een immigratiedetentiecentrum in de Australische woestijn: een gastvrouw van een luchtvaartmaatschappij die ontsnapt is uit een voorstedelijke cultus, een Afghaanse vluchteling die op de vlucht is voor een vervolging, een jonge Australische vader die ontsnapt is aan een uitzichtloze baan en een bureaucraat verstrikt in een nationaal schandaal. Wanneer hun levens elkaar kruisen, worden ze naar de rand van gezond verstand geduwd. Maar tegelijk worden er onwaarschijnlijke en diepgaande emotionele verbindingen gelegd.
De cast: Dominic West, Asher Keddie, Jai Courtney, Yvonnne Strahovski, Fayssal Bazzi en Cate Blanchett,
Genre: Miniserie


My Left Nut

Te zien vanaf: Zondag 1 maart bij BBC Three.
Het verhaal: Het waargebeurde verhaal My Left Nut van een jongen uit Belfast die opgroeit zonder vader, en een gigantische bal om mee te dragen. 400 milliliter. Dat is hoeveel vloeistof die uit de linkertestikel van Michael werd afgevoerd toen hij een tiener was. Dat is meer dan een blikje cola. Hij had het eerder aan iemand moeten vertellen, maar tot wie kon hij zich wenden? Zijn vader stierf tien jaar geleden en bovendien gonsde het op zijn school van de geruchten over wat de gigantische bobbel in zijn broek eigenlijk was.
De cast: Nathan Quinn-O´Rawe en Sinead Keenan
Genre: Minserie

Girl Next Room

Te zien vanaf: Zondag 1 maart bij GMM Channel.
Het verhaal: Vier meisjes genaamd Duchess, Sundae, Mimi en View Viva wonen in Girl Next Room in een pension dat eigendom is van mevrouw Jam en haar zoon Sky. Een strikte regel is dat er geen jongens zijn toegestaan in het pension. Er ontvouwen zich echter vier liefdesverhalen in het pension.
De cast: Toy Pathompong Reonchaidee,Mild Lapassalan Jiravechsoontornkul en Kao Jirayu Laongmanee.
Genre: Komedie


Dispatches from Elsewhere

Te zien vanaf: Zondag 1 maart bij AMC.
Het verhaal: Een groep alledaagse mensen stuiten in Dispatches from Elsewhere op een puzzel die zich net achter de sluier van het dagelijks leven verschuilt. Ze ontdekken dat het mysterie veel dieper kronkelt dan ze ooit hadden gedacht.
De cast: Anthologie
Genre: Jason Segel, Sally Field, Richard E. Grant, Andre Benjamin en Eve Lindley.


Breeders

Te zien vanaf: Maandag 2 maart bij FX.
Het verhaal: Breeders legt de ouderlijke tegenstrijdigheid bloot dat het mogelijk is op precies hetzelfde moment je kind lief te hebben tot de horizon van het universum, terwijl je tegelijkertijd apoplectisch boos genoeg bent om hen daarheen te willen sturen en te laten.
De cast: Martin Freeman, Daisy Haggard, George Wakeman, Jayda Eyles, Stella Gonet en Joanna Bacon.
Genre: Komedie


Twenties

Te zien vanaf: Woensdag 4 maart bij BET.
Het verhaal: Drie jonge vrienden proberen in Twenties samen door het leven, de liefde en hun professionele leven te navigeren.
De cast: Jonica T. Gibbs, Christina Elmore, Gabrielle Graham en Big Sean.
Genre: Komedie


Dave (2020)

Te zien vanaf: Woensdag 4 maart bij FXX.
Het verhaal: De suburbaniet van een neurotische mid 20 is in Dave (2020) ervan overtuigd dat hij voorbestemd is om een van de grootste rappers aller tijden te zijn. Nu moet hij het aan iedereen bewijzen.
De cast: Dave Burd, Taylor Misiak, Andrew Santino, Travis Bennett, Christina Ko en GaTa.
Genre: Komedie


Glass Houses

Te zien vanaf: Woensdag 4 maart bij ITV.
Het verhaal: Maggie is in Glass Houses het centrale figuur van 'n kleine kustplaats, die het haar zaak maakt om iets over het leven van iedereen te weten. Wanneer een radiojournalist haar interviewt voor een klein reportage over het lokale leven, geeft ze hem veel meer details (en verfraaiing) over de lokale bevolking en hun persoonlijke leven dan waarop hij rekende. In de dagen en weken na de uitzending van de show ziet Maggie het vlindereffect van hoe haar zeer openbare roddelfeest verschillende figuren in de stad treft en hun leven verstoort.
De cast: Dawn French, Mark Heap, Julie Hesmonhalgh, Vicki Pepperdine en Patrick Robinson.
Genre: Dramedy

Noughts and Crosses

Te zien vanaf: Donderdag 5 maart bij BBC One.
Het verhaal: Noughts and Crosses speelt zich af in een gevaarlijke, alternatieve wereld waar racisme de samenleving verdeeld. Sephy is een Cross en Callum is een Nought. Ze worden op elkaar verliefd en raken in een romantische relatie verzeild. Beiden families zijn er niet zo blij mee, want het brengt het nodige gevaar met zich mee. Echte liefde overwint alles, maar is dat wel echt zo?
De cast: Helen Baxendale, Paterson Joseph, Rakie Ayola, Ian Hart, Shaun Dingwall en Jack Rowan.
Genre: Sciencefiction


Devs

Te zien vanaf: Donderdag 5 maart bij FX.
Het verhaal: Devs volgt Lily, een jonge computer ingenieur. Zij ontdekt de geheime ontwikkelingsafdeling van haar werkgever, een hypermodern technologiebedrijf. Zij denkt dat zij achter de verdwijning zitten van haar vriend.
De cast: Janet Mock, Nick Offerman, Sonoya Mizuno, Zach Grenier, Caillee Spaeny en Stephen McKinley-Henderson.
Genre: Thriller


Tijl in het voetspoor van Beethoven

Te zien vanaf: Donderdag 5 maart bij NPO 2.
Het verhaal: Wereldwijd wordt in 2020 het 250ste geboortejaar van Beethoven gevierd. Tijl Beckand reist hiervoor niet alleen door het leven en werk van de geniale componist, maar hij gaat ook de uitdaging van zijn leven aan: het dirigeren van de Negende Symfonie. Voor Tijl Beckand is de 'Negende' een rode draad in zijn leven. In Tijl in het voetspoor van Beethoven vertelt hij alles over zijn persoonlijke fascinatie, reist hij langs verwachte én onverwachte plekken om het verhaal van Beethoven en de Negende Symfonie op kenmerkende wijze te vertellen én gaat hij anderhalf jaar in training bij Jules van Hessen om zich het meesterwerk eigen te maken als dirigent. "Een beetje vergelijkbaar met het kanaal overzwemmen zonder armen. En benen," aldus Tijl over zijn uitdaging.
De presentator: Tijl Beckand
Genre: Special interest

Amazing Stories (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 6 maart bij Apple TV+.
Het verhaal: Amazing Stories (2020) is een verzameling van korte verhalen uit de creatieve geest van Steven Spielberg.
De cast: Dylan O'Brien, Victoria Pedretti, Josh Holloway en Sasha Alexander
Genre: Anthologie


Hillary (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 6 maart bij Hulu.
Het verhaal: Met exclusieve interviews met Hillary Clinton zelf, haar echtgenoot, voormalige president Bill Clinton, Chelsea Clinton, medewerkers, vrienden en journalisten, biedt Hillary (2020) onthullende momenten uit nooit eerder vertoonde campagnebeelden uit 2016 naast biografische hoofdstukken uit Clinton's leven en probeert ze te onderzoeken hoe ze werd meteen een van de meest bewonderde en verdorven vrouwen ter wereld.
Genre: Documentaire


The Most Dangerous Animal of All

Te zien vanaf: Vrijdag 6 maart bij FX.
Het verhaal: Kort nadat zijn biologische moeder in The Most Dangerous Animal of All voor het eerst contact met hem opnam, besloot Gary L. Stewart naar zijn biologische vader te zoeken. Zijn verontrustende identiteit zou Stewart dwingen om alles wat hij dacht te weten over zichzelf te heroverwegen.
Genre: Documentaire


Hospital Playlist

Te zien vanaf: Donderdag 12 maart bij Total Variety Network.
Het verhaal: Hospital Playlist is een drama dat de verhalen weergeeft van mensen die ogenschijnlijk gewoon door het leven gaan maar eigenlijk bijzonder zijn, in het ziekenhuis, een plek die bekend staat als de microkosmos van het leven - waar iemand wordt geboren en iemands leven op zijn einde loopt. De vijf artsen vrienden die elkaar al 20 jaar kennen en die hun artsenopleiding in 1999 begonnen op dezelfde universiteitl, en nu collega's zijn in hetzelfde ziekenhuis.
De cast: Jo Jung-suk, Yoo Yeon-Seok, Jung Kyung-Ho, Kim Dae-Myung en Jeon Mi-do.
Genre: Drama


My Engineer

Te zien vanaf: Zaterdag 14 maart bij Line TV.
Het verhaal: Op een dag slaapt Duen (student Geneeskunde) in My Engineer in het University Park en Bon (student Engineering) ziet hem en vindt een gigantische watermonitor. Terwijl hij dicht bij de slapende Deun loopt, probeert Bon hem wakker te maken, maar Deun slaat per ongeluk Bon's knappe gezicht en dwingt hem naar het ziekenhuis. Na het incident beveelt Bon Deun om hem elke ochtend voor een hele maand een rode roos te geven als terugverdientijd.
De cast: Poy, MaxKy Ratchata Pinchetshote, Talay Sanguandikul, Perth en MD Natatpong Pibultankiet.
Genre: Dramey


The Plot Against America

Te zien vanaf: Maandag 16 maart bij HBO.
Het verhaal: Toen luchtvaartheld Charles A. Lindbergh in The Plot Against America bij de verkiezingen van 1940 Franklin Roosevelt verpletterde, sloeg in elke joods familie in Amerika de angst toe. Lindbergh verweet de joden publiekelijk dat ze uit eigenbelang aanstuurden op een zinloze oorlog met nazi-Duitsland. Wat daarna gebeurde in Amerika vormt de historische achtergrond voor The Plot Against America, gebaseerd op een roman van Philip Roth.
De cast: Winona Ryder, Zoe Kazan, Morgan Spector, John Turturro, Anthony Boyle en Azhy Robertson.
Genre: Miniserie


Little Fires Everywhere

Te zien vanaf: Woensdag 18 maart bij Hulu.
Het verhaal: Twee families in Little Fires Everywhere die in de jaren 90 in Shaker Heights, Ohio leven worden samen gebracht via hun kinderen.
De cast: Reese Witherspoon, Kerry Washington, Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Jade Pettyjohn en Jordan Elsass.
Genre: Miniserie


Motherland: Fort Salem

Te zien vanaf: Woensdag 18maart bij Freeform.
Het verhaal: De serie Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief, hedendaags Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de ontluikende Amerikaanse regering om te vechten voor hun land. De serie volgt drie jonge vrouwen die een basisopleiding in gevechtsmagie hebben gevolgd. In de wonderlijke wereld die Motherland: Fort Salem toont worden de traditionele rollen van gender en macht omgedraaid, waarbij de meer dominante vrouwen aan de frontlinie vechten tegen dreigende terroristische aanslagen, maar dan met bovennatuurlijke tactieken en wapens.
De cast: Taylor Hickson, Amalia Holm, Ashley Nicole Williams, Lyne Renee, Jessica Sutton en Demetria McKinney.
Genre: Fantasy


Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker

Te zien vanaf: vrijdag 20 maart bij Netflix.
Het verhaal: De legendarische Afro-Amerikaanse ondernemer en filantroop mevrouw C.J. Walker, ook bekend als Sarah Breedlove, staat in Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker op uit de slavernij om een pionier en mogul voor zwart haarverzorging te worden. Zij wordt hiermee de eerste Afro-Amerikaanse, self-made miljonair in de Verenigde Staten.
De cast: Octavia Spencer, Tiffany Haddish, Carmen Ejogo, Blair Underwood, Garrett Morris, Kevin Carroll en Bill Bellamy
Genre: Miniserie


The Letter for the King

Te zien vanaf: Vrijdag 20 maart bij Netflix.
Het verhaal: De jonge Tiuri verbreekt in The Letter for the King de regels, die bepalen dat hij met niemand mag praten in de nacht voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Hij opent de deur. Het verzoek dat hem wordt gedaan blijkt een heel gevaarlijke opdracht. Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige Rode Ruiters, die hem met de dood bedreigen. Maar hij is vast van plan de uiterst belangrijke brief bij koning Unauwen te bezorgen. De Zwarte Ridder met het Witte Schild heeft niet voor niets zijn leven gegeven...
De cast: Jonah Lees, David Wenham, Yorick van Wageningen en Gijs Blom.
Genre: Fantasy


A Piece of Your Mind

Te zien vanaf: Maandag 23 maart bij Total Variety Network.
Het verhaal: A Piece of Your Mind is een romance over een kunstmatige intelligentie (AI) programmeur en klassieke opnametechnicus. Het is een verhaal verteld vanuit het perspectief van een man die gelooft dat zelfs een klein deel van het hart van zijn significante persoon genoeg is voor hem.
De cast: Jung Hae-In, Chae Soo-bin, Lee Ha-Na en Kim Sung-gyu.
Genre: Komedie

Council of Dads

Te zien vanaf: Dinsdag 24 maart bij NBC.
Het verhaal: Wanneer Scott, een liefhebbende vader van vier kinderen, zijn hele levensplan in de war wordt gegooid door de diagnose kanker, roept hij in Council of Dads een paar van zijn naaste bondgenoten op om als back-up vaders te fungeren voor elke fase van het leven van zijn groeiende familie. Scott verzamelt een vertrouwde groep rolmodellen om zich heen: Anthony zijn oudste vriend, Larry zijn AA-sponsor en Oliver zijn chirurg en beste vriend van zijn vrouw, Robin. Deze mannen komen overeen om zich in te zetten voor het ondersteunen en begeleiden van Scott's verbazingwekkende familie door alle triomfen en uitdagingen die het leven te bieden heeft - voor het geval hij er zelf niet is om het te doen.
De cast: Sarah Wayne Callies, Clive Standen, J. August Richards, Blue Chapman, Emjay Anthony en Michele Weaver.
Genre: Drama


Vagrant Queen

Te zien vanaf: Vrijdag 27 maart bij Syfy.
Het verhaal: Vagrant Queen volgt Elida van kinderkoningin tot wees die buitenstaand is, terwijl ze de verraderlijke uithoeken van de melkweg opzoekt, altijd een stap voor op de Republiek regering om haar bloedlijn te blussen. Wanneer haar oude vriend Isaac opduikt en beweert dat haar moeder Xevelyn nog steeds leeft, gaan ze op weg met hun nieuwe bondgenoot, Amae, om een redding te organiseren die haar terugbrengt naar het gevaarlijke hart van haar voormalige koninkrijk en tegen een dodelijke vijand van haar jeugd, commandant Lazaro.
De cast: Adriyan Rae, Tim Rozon, Paul du Toit en Bonie Mbuli.
Genre: Sciencefiction


The Married Life

Te zien vanaf: Vrijdag 27 maart bij jTBC.
Het verhaal: Ji Sun Woo is in The Married Life een huisarts. Ze is getrouwd met Lee Tae Oh en ze hebben een zoon. Ze lijkt alles te hebben, inclusief een succesvolle carrière en een gelukkig gezin, maar ze wordt verraden door haar man en andere kwaadwillenden.
De cast: Kim Hee-ae en Park Hae-Joon.
Genre: Drama

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00