Motherland: Fort Salem

7.7 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkFreeform
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Freeform
Motherland: Fort Salem is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 18 maart 2020.

De serie Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief, hedendaags Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de ontluikende Amerikaanse regering om te vechten voor hun land. De serie volgt drie jonge vrouwen die een basisopleiding in gevechtsmagie hebben gevolgd. In de wonderlijke wereld die Motherland: Fort Salem toont worden de traditionele rollen van gender en macht omgedraaid, waarbij de meer dominante vrouwen aan de frontlinie vechten tegen dreigende terroristische aanslagen, maar dan met bovennatuurlijke tactieken en wapens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Motherland: Fort Salem.

Nieuws (6)

Freeform heeft twee series vernieuwd en heeft onder andere het nieuwe seizoen van Good Trouble uitgesteld naar volgend jaar.
do 21 mei
Apple TV+ heeft The Shrink Next Door, met Paul Rudd en Will Ferrell besteld. De serie is een aanpassing van de gelijknamige Wondery en Bloomberg Media podcast.
vr 24 april
Stateless, Dave (2020), Amazing Stories (2020), Council of Dads, The Plot Against America, The Letter for the King, deze en meer series die in maart 2020 in première zullen gaan.
29 feb 2020

Vergelijkbare series

Lost Girl
2 stemmen
Wynonna Earp
2 stemmen
Killing Eve
2 stemmen
Dare Me
2 stemmen
Farscape
1 stem