Motherland: Fort Salem

7.6 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkFreeform
2x1 22 juni 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Freeform
Motherland: Fort Salem is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 18 maart 2020.

De serie Motherland: Fort Salem speelt zich af in een alternatief, hedendaags Amerika waar heksen hun vervolging 300 jaar geleden beëindigden door een deal te sluiten met de ontluikende Amerikaanse regering om te vechten voor hun land. De serie volgt drie jonge vrouwen die een basisopleiding in gevechtsmagie hebben gevolgd. In de wonderlijke wereld die Motherland: Fort Salem toont worden de traditionele rollen van gender en macht omgedraaid, waarbij de meer dominante vrouwen aan de frontlinie vechten tegen dreigende terroristische aanslagen, maar dan met bovennatuurlijke tactieken en wapens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Motherland: Fort Salem.

Nieuws (3)

Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
zo 30 mei
1
Freeform zorgt voor wat extra hitte deze zomer. Ze hebben de startdatums aangekondigd van drie series.
wo 12 mei
2
De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
18 jan 2020

Vergelijkbare series

Lost Girl
3 stemmen
Wynonna Earp
3 stemmen
Killing Eve
3 stemmen
Supernatural
2 stemmen
Farscape
2 stemmen