Dispatches from Elsewhere

7.1 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:AMC
Dispatches from Elsewhere is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première op 1 maart 2020.

Een groep alledaagse mensen stuiten op een puzzel die zich net achter de sluier van het dagelijks leven verschuilt. Ze ontdekken dat het mysterie veel dieper kronkelt dan ze ooit hadden gedacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dispatches from Elsewhere.

Nieuws (5)

Twee nieuwe columns, veel datums, overzicht nieuwe series in mei, vernieuwingen, een prijsvraag en antwoorden. Mocht je iets gemist hebben in de week van 27 april tot en met 3 mei, hieronder het overzicht.
4 mei 2020
De Amerikaanse anthologieserie Dispatches from Elsewhere van Jason Segel verschijnt in mei op Amazon Prime Video. Segel vervult ook een van de hoofdrollen.
3 mei 2020
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020

Vergelijkbare series

Lodge 49
1 stem