Vagrant Queen

5.6 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkSyfy
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:Syfy
Vagrant Queen is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 27 maart 2020.

Vagrant Queen volgt Elida van kinderkoningin tot wees die buitenstaand is, terwijl ze de verraderlijke uithoeken van de melkweg opzoekt, altijd een stap voor op de Republiek regering om haar bloedlijn te blussen. Wanneer haar oude vriend Isaac opduikt en beweert dat haar moeder Xevelyn nog steeds leeft, gaan ze op weg met hun nieuwe bondgenoot, Amae, om een ​​redding te organiseren die haar terugbrengt naar het gevaarlijke hart van haar voormalige koninkrijk en tegen een dodelijke vijand van haar jeugd, commandant Lazaro.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vagrant Queen.

Nieuws (6)

Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
1 apr 2020
9
Stateless, Dave (2020), Amazing Stories (2020), Council of Dads, The Plot Against America, The Letter for the King, deze en meer series die in maart 2020 in première zullen gaan.
29 feb 2020

Populaire reacties (2)

6.5
02 jul 2020
Nou, de serie is gecancelled. Geen verrassing gezien de lage score, ook hier. Ben benieuwd wanneer SyFy weer eens met een echt leuke serie komt als bijv. Dark Matter.
6.5
30 mrt 2020
Wow, wat een slechte score heeft deze serie na zijn eerste aflevering. Een 2.3 na drie stemmen. Zelf was ik ook niet enorm onder de indruk van de eerste aflevering, maar ik ga hem toch nog wel wat langer geven voor ik echt een score ga geven.
Anders dan bij Avenue 5. Daar had ik na de pilot geen zin meer om verder te kijken. Dat is bij deze serie (nog) niet het geval. Op naar aflevering 2 :-)

Vergelijkbare series