The Pacific

8.2 / 10
50 min
Oorlog
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/10afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:50 min20102010 (Beëindigd)
Genres:Oorlog
Netwerk:HBO
The Pacific is een Amerikaanse oorlogsserie van HBO. De serie ging in première op 14 maart 2010.

The Pacific is gebaseerd op de memoirs van twee soldaten en we volgen de eerste divisie van het Amerikaanse marinekorps in hun strijd tegen het Japanse rijk. Net zoals dat bij Band of Brothers het geval was, is ook in The Pacific een vrij onbekende cast aangetrokken. De laatste aflevering van Band of Brothers was natuurlijk te definitief voor een eventueel vervolg en dat komt er gelukkig ook niet. Toch hebben Hanks en Spielberg de handen weer ineengeslagen en komen ze met een nieuw WOII-drama, ditmaal aan de andere kant van de wereld: in The Pacific welteverstaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

The Pacific - Complete serie

7

Nieuws (21)

Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
di 14 juli
Amazon Prime Video werkt aan de peperdure fantasyserie The Lord of the Rings. Het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Er zijn al twee seizoenen aangekondigd.
15 jan 2020
5
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
12 okt 2019
3

Populaire reacties (13)

10
13 mei 2015
Oke, voor alle duidelijkheid, wie zegt dat band of brothers beter is dan the pacific .. dan zeg ik. Hoe kan jij dat weten, de mensen van the pacific hebben ook verlies geleden...
7
07 apr 2015
Een slap aftreksel van Band of Brothers

Vergelijkbare series