The Pacific

8.2 / 10
50 min
Oorlog
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/10afleveringen/2010 - 2011 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20102011 (Beëindigd)
Genres:Oorlog
Netwerk:HBO
The Pacific is een Amerikaanse oorlogsserie van HBO. De serie ging in première op 14 maart 2010.

The Pacific is gebaseerd op de memoirs van twee soldaten en we volgen de eerste divisie van het Amerikaanse marinekorps in hun strijd tegen het Japanse rijk. Net zoals dat bij Band of Brothers het geval was, is ook in The Pacific een vrij onbekende cast aangetrokken. De laatste aflevering van Band of Brothers was natuurlijk te definitief voor een eventueel vervolg en dat komt er gelukkig ook niet. Toch hebben Hanks en Spielberg de handen weer ineengeslagen en komen ze met een nieuw WOII-drama, ditmaal aan de andere kant van de wereld: in The Pacific welteverstaan.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (13)

avatar anonymous
-
13 Mei 2015
Oke, voor alle duidelijkheid, wie zegt dat band of brothers beter is dan the pacific .. dan zeg ik. Hoe kan jij dat weten, de mensen van the pacific hebben ook verlies geleden...
avatar Waku
7
16 maa 2013
Goed maar toch een beetje het kleinere broertje van het betere Band of Brothers

Vergelijkbare series

Spartacus
3 stemmen
Rome
3 stemmen
Deadwood
3 stemmen
Homeland
3 stemmen
The Pacific