Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Game of Thrones, beste serie volgens Rotten Tomatoes

De lezers van de website Rotten Tomatoes hebben Game of Thrones gekozen als beste serie van de afgelopen 20 jaar.

Op Rotten Tomatoes kunnen film- en serieliefhebbers recensies schrijven of punten geven tussen de 1 en 100. Er werd aan de bezoekers van de website gevraagd wat zij vonden dat de beste televisieserie was in de afgelopen 20 jaar. De winnaar Game of Thrones kreeg elf procent van de stemmen.

Zo ziet de top tien eruit;

10. Buffy the Vampire Slayer
09. Doctor Who
08. The West Wing
07. Downton Abbey
06. Law & Order
05. Seinfeld
04. Friends
03. The Big Bang Theory
02. Breaking Bad
01. Game of Thrones

Hoe ziet jouw top tien eruit van de afgelopen 20 jaar?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_HereIsTom
27 sep 2017 19:07 -
Haha... ik heb alleen 1 en 2 gezien.
Reageer
avatar_renzoroy
27 sep 2017 23:25 -
Nice dat Buffy er in staat. Dat was toen de 1e serie die ik op dvd gekocht had en keihard heb zitten binge watchen :) Ondertussen heb ik die al helemaal zeker een x of 5 gezien. Seinfeld vond ik echt zo niet boeiend. Ik had zelf Sons of Anarchy, Twin Peaks, Fargo en Banshee er in gezet ipv . Doctor Who, The West Wing, Downton Abbey en Law & Order. Game of Thrones op nr 1, tsja, wie had dat niet verwacht :)
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03