Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Niet terugkerende series overzicht

De netwerken zullen blijven doorgaan met het cancelen van tv-series, net als dat ze net zo goed door blijven gaan met het introduceren van nieuwe tv-series. Hoewel al bekend is welke series zullen eindigen hebben we de series die zullen eindigen in het tv-seizoen 2012-2013 in onderstaand overzicht voor je opgesomd (voor zover bekend). Deze series zullen dus in het tv-seizoen 2013-2014 niet meer terugkomen.

30 Rock
Seizoen 7 zal het einde zijn voor Jack Donaghy (Alec Baldwin) en Liz Lemon (Tina Fey). NBC heeft nog een laatste 13 afleveringen besteld.

Breaking Bad
Wie zal overleven om het einde mee te maken? De laatste acht afleveringen zullen door AMC uitgezonden worden in de zomer van 2013.

Fringe
Ze hebben nooit enorm hoge kijkcijfers weten te behalen. Deze onder toch vele kijkers favoriete serie zal afscheid nemen met een vijfde seizoen van 13 afleveringen.

Gossip Girl
Het kleinste netwerk (The CW) heeft het drama vernieuwd voor een zesde en laatste seizoen van 10-12 afleveringen.

iCarly
iCarly zal eindigen met een speciale afleveringen welke in november 2012 uitgezonden zal worden.

The Office
De best gewaardeerde serie van het netwerk (NBC) zal eindigen met een negende seizoen. De finale van de serie zal uitgezonden worden in mei 2013.

Skins
Het is aangekondigd dat de serie zal eindigen met een zevende seizoen. Dit zal uitgezonden worden in begin 2013.

Spartacus: Blood and Sand
Seizoen 3 zal het einde zijn van het krijgersverhaal.

Victorious
Vele Nickelodeon series eindigen na 60 afleveringen en deze serie zal geen uitzondering zijn. De laatste 15 afleveringen zullen uitgezonden worden in het seizoen 2012-2013.

Hiernaast lijkt het er op dat dit het laatste seizoen zal zijn van Private Practice, maar dit is nog niet officieel bevestigd door ABC.

Ben je verrast of teleurgesteld dat één of meer van deze series niet meer terug zullen komen tijdens het tv-seizoen 2013-2014?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst