iCarly

7.9 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
6seizoenen/109afleveringen/2007 - 2012 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20072012 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Nickelodeon
iCarly is een Amerikaanse komedieserie van de zender Paramount Network. De serie ging in première op 8 september 2007.

De personages worden geïntroduceerd nadat Carly, samen met haar beste vriendin Sam, als nablijfopdracht een talentenjacht moet coördineren. De technische buurjongen van Carly, Freddie, is verliefd op haar en wil haar graag helpen. Hij biedt aan om de audities op te nemen met zijn camera. Als ze na vele audities even pauze nemen, filmt Freddie de twee meisjes, die grappen maken over hun leraren. Een dag later komen de drie hoofdrolspelers erachter dat Freddie per ongeluk, in plaats van de audities, het grappenmaakfilmpje op internet heeft gezet. Nadat het filmpje een extreem hoog bezoekersaantal ontvangt en kijkers schreeuwen om meer soortgelijke filmpjes is de iCarly-webshow geboren. De show groeit uit tot een prominente internetshow, gevuld met grappige sketches, opmerkelijke recepten, talenten, creatieve probleemoplossingen en random dancing.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 11
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 15
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie iCarly.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
10 jan 2014
I love iCarly!
Ik vind alle series van Dan Schneider (@danwarp producer) super!
Veel mensen vinden het vreselijk dat iCarly gestopt is en zeggen dat Dan dat heeft gedaan, maar dat is niet zo. Dan vond het zelf ook niet leuk. Maar de meeste series maken ongeveer 60 afleveringen (bijv. victorious) maarhwt is dat al heel bijzonder dat iCarly 150 afleveringen heeft. Dan heeft nu een nieuww serie: Sam and Cat. Sam and Cat is een dubbele spin-off, dat is nog nooit gedaan. Dit gaat over Sam van iCarly en Cat van victorious. In aflevering 2 van Sam and Cat gaat het over een televisie serie die stopt en Cat wordt boos op de producer, maar hij Sam zegt dat een producer daar niks aan kan doen. Dan zegt dus eigenlijk door middel van Sam and Cat dat het niet zijn schuld is dat iCarly en victorious is gestopt. Dat is waarom ik de series van Dan zo geweldig vind! Want Dan heeft altijd dat soort leuke dingen in zijn series.
avatar seriefan90
-
29 dec 2011
waardeloze kinderachtige serie zeg bah walgelijk.

Vergelijkbare series

iCarly