Delen op social media
Trailer

iCarly

7,8
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2007 - 2012 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:Nickelodeon
Genres:Komedie
iCarly is een Amerikaanse komedieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 8 september 2007.

De personages worden geïntroduceerd nadat Carly, samen met haar beste vriendin Sam, als nablijfopdracht een talentenjacht moet coördineren. De technische buurjongen van Carly, Freddie, is verliefd op haar en wil haar graag helpen. Hij biedt aan om de audities op te nemen met zijn camera. Als ze na vele audities even pauze nemen, filmt Freddie de twee meisjes, die grappen maken over hun leraren. Een dag later komen de drie hoofdrolspelers erachter dat Freddie per ongeluk, in plaats van de audities, het grappenmaakfilmpje op internet heeft gezet. Nadat het filmpje een extreem hoog bezoekersaantal ontvangt en kijkers schreeuwen om meer soortgelijke filmpjes is de iCarly-webshow geboren. De show groeit uit tot een prominente internetshow, gevuld met grappige sketches, opmerkelijke recepten, talenten, creatieve probleemoplossingen en random dancing.

Acteurs

Nieuws (2)

Populaire reacties (2)

John Doe
me (gast)
10 jan 2014 16:17 -
I love iCarly!
Ik vind alle series van Dan Schneider (@danwarp producer) super!
Veel mensen vinden het vreselijk dat iCarly gestopt is en zeggen dat Dan dat heeft gedaan, maar dat is niet zo. Dan vond het zelf ook niet leuk. Maar de meeste series maken ongeveer 60 afleveringen (bijv. victorious) maarhwt is dat al heel bijzonder dat iCarly 150 afleveringen heeft. Dan heeft nu een nieuww serie: Sam and Cat. Sam and Cat is een dubbele spin-off, dat is nog nooit gedaan. Dit gaat over Sam van iCarly en Cat van victorious. In aflevering 2 van Sam and Cat gaat het over een televisie serie die stopt en Cat wordt boos op de producer, maar hij Sam zegt dat een producer daar niks aan kan doen. Dan zegt dus eigenlijk door middel van Sam and Cat dat het niet zijn schuld is dat iCarly en victorious is gestopt. Dat is waarom ik de series van Dan zo geweldig vind! Want Dan heeft altijd dat soort leuke dingen in zijn series.
Reageer
avatar_michaeljackson
29 dec 2011 11:44 -
waardeloze kinderachtige serie zeg bah walgelijk.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
07x05
3 november 2012
07x06
10 november 2012
07x07
23 november 2012
Seizoen 5
0/11
Seizoen 6
0/14
Seizoen 7
0/7

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (1)

iPilot Trailer
Geplaatst op 24 januari 2014, 09:32
iPilot Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.