Nashville

8.3 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6seizoenen/124afleveringen/2012 - 2018 
NetwerkCMT
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20122018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:CMT
Nashville is een Amerikaanse dramaserie van de zender CMT/Hulu (voorheen ABC). De serie ging op 10 oktober 2012 in première.

Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.

Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wilt natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, ongetalenteerde en kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O'Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 21
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 16
Seizoen 6

Populaire reacties (21)

avatar patries76
10
10 maa 2024
VERSCHRIKKELIJK!!! Alle seizoenen gezien. Wat moet ik zonder Nashville?? Heimwee naar de hele cast. Wat een mooie mensen. Ze zijn allemaal mijn favoriete acteur. Wat een prachtige serie.
avatar anonymous
-
12 Mei 2015
We zijn nog maar een paar maanden Netflixers en al direct gaan Bingekijken met Nashville-zelfs onze -zeer moderne- kleindochter van 18 is er aan verslaafd, net zolas wij...

Vergelijkbare series

Nashville