Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 52-2017 en 01-2018

Inhoud

  Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 27 december 2017 tot en met 7 januari 2018 voor je op een rijtje gezet.


  Dit is het eerste weekoverzicht van 2018. Alle MijnSerie schrijvers/medewerkers wensen alle lezers, leden en seriefans een fantastisch en bomvol serie jaar vol geluk, gezondheid en veel (kijk)plezier.

  Weetjes


  Top tien meest gedownloade illegale series


  Het zal velen niet verbazen dat wederom, voor de zesde keer, Game of Thrones de lijst van meest gedownloade illegale series aanvoert. The Walking Dead staat weer op de tweede plek en The Flash (2014) is de derde in de lijst. Op vier tot tien staan respectievelijk; The Big Bang Theory, Rick and Morty (nieuw in de lijst), Prison Break, Sherlock, Vikings, Suits en Arrow. Deze top tien werd samengesteld door TorrentFreak.  Algemeen Serienieuws


  Het jaar in series 2017


  Er is weer veel gebeurd in MijnSerie-land, hoogste tijd om het jaar 2017 door te nemen.

  Narcos


  Dat het vierde seizoen van Narcos niet hetzelfde zal worden had Netflix eerder al bekendgemaakt. Nieuwe acteurs, een ander kartel en een nieuwe locatie. Showrunner Eric Newman vertelde aan The Hollywood Reporter over het vierde seizoen: "Kijk, de oorsprong van het Guadalajara-kartel ligt in eind jaren zeventig, begin jaren tachtig. Het Guadalajara-kartel werd in de jaren tachtig pas echt sterk, en concurreerde toen met de Colombiaanse kartels. Dus we keren een beetje terug in de tijd. De Mexicaanse kartels begonnen met wiet en heroïne en daarna cocaïne, wat ze kochten van de Colombianen. Daar zagen we al iets van in het derde seizoen met het personage Amado Carillo Fuentes (a.k.a. Lord of the Skies) en zijn Juarez kartel. Maar de berichten dat we ons in het vierde seizoen op Juarez zouden focussen, kloppen dus niet.” Wanneer het vierde seizoen van Narcos van start zal gaan bij Netflix, is nog niet bekendgemaakt.

  Datums Series


  Channel Zero


  Voorlopig zitten de fans van Channel Zero goed, want Syfy had de anthologie-horrorserie in februari 2017 al vernieuwd met een derde én vierde seizoen. Nu heeft Syfy bekendgemaakt dat het derde seizoen, met de subtitel Butcher’s Block, op 11 februari 2018 van start gaat.

  Flikken Maastricht


  Op 2 maart 2018 om 20.30 komt er een einde aan de lange wachtperiode zonder Flikken Maastricht. Om het wachten tot maart wat te verzachten is er een teaser uitgebracht.

  Game of Thrones


  Slecht nieuws voor de Game of Thrones-fans die nog de hoop hadden dat het allerlaatste achtste seizoen toch in 2018 te zien zou zijn bij HBO. De immens populaire fantasyserie krijgt in 2019 zijn allerlaatste seizoen van slechts zes afleveringen, die vermoedelijk allemaal extra lang zullen zijn.

  Januari


  Welke series starten wanneer in januari 2018 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

  Krypton


  “Voordat Superman naar de aarde kwam, smeedde Krypton zijn eigen legendes.” Syfy heeft aangekondigd dat de Superman-prequel Krypton op 21 maart 2018 van start gaat. In Krypton - twee generaties voor de vernietiging van de thuisplaneet van Superman - volgen we Seg-El, de legendarische grootvader van de Man of Steel - wiens House of El verbannen was. Als Kryptons leiderschap in chaos verkeert, komt Seg-El de tijdreiziger Adam Strange van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd racet om zijn geliefde wereld van chaos te redden. Strijdend om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen, moet Seg ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet of het vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden.

  New Girl


  Het einde nadert voor de komedieserie New Girl. Op 10 april start het allerlaatste achtdelige zevende seizoen bij FOX. De allerlaatste aflevering zal op 15 mei 2018 worden uitgezonden.

  Roseanne


  ABC heeft de populaire sitcom uit de jaren '90, Roseanne, na meer dan twintig jaar vernieuwd. Het tiende seizoen van de ‘vernieuwde’ Roseanne zal op 27 maart 2018 van start gaan bij de Alfabet-zender.

  Startdatums series op de Vlaamse TV


  Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie een handig overzicht van de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

  The Americans


  Eindelijk weten de fans wanneer het allerlaatste seizoen van de spannende spionageserie The Americans van start gaat. Op 28 maart 2018 zal het zesde seizoen van start gaan bij FX.

  The X Files


  De opnames zijn afgerond en het elfde seizoen van The X Files zal op 3 januari 2018 (4 januari bij FOXNL) bij FOX van start gaan. Gillian Anderson, hoofdrolspeelster, bracht het bericht via Twitter naar buiten waarin ze zei: “25 jaar van nachtelijke opnames, 25 jaar van bevroren lippen, 25 jaar van vriendschap. Gelukkig zit het er op {vrij vertaald}. Bedankt dat je deze reis met me hebt gemaakt en tot januari.” Anderson zal ook niet terugkeren in een eventueel twaalfde seizoen: “Ik heb vanaf het begin gezegd dat dit het is voor mij. Ik was ook een beetje verrast door de (geschokte) reacties van de mensen na mijn aankondiging….omdat ik dacht dat dit slechts één seizoen was.” Chris Carter heeft gereageerd op het vertrek van Anderson: “Voor mij is de serie altijd Mulder & Scully geweest. Dus het idee om de serie zonder haar te maken is niet iets dat ik ooit heb moeten overwegen. Krijgt haar personage een goed afscheid? Ik denk dat je de finale van de serie moet kijken en dan de antwoorden krijgt waar je naar zoekt.” Het blijft gissen of het elfde seizoen het laatste gaat worden, FOX heeft nog niets officieel aangekondigd.

  Gecancelde Series


  Doctor Foster


  De Suranne Jones wraak-dramaserie Doctor Foster zal waarschijnlijk niet worden vernieuwd. BBC One heeft besloten om het bij twee seizoenen te laten, mede vanwege de drukke schema’s van de cast. Hoofdrolspeler Jones sprak bij Graham Norton en vertelde: “Er zijn geen plannen omdat iedereen het erg druk heeft en ik werk het hele volgende jaar dus ik weet het gewoon niet. Ik heb nog nooit een serie gedaan waar mensen zo achter staan. Je kan het niet binge-watchen, dus het heeft dat ‘koffiemachine’ {Jones gebruikte water cooler} effect en mensen vinden het geweldig.”

  Extinct (2017)


  De sciencefictionserie Extinct (2017) krijgt geen tweede seizoen. BYUtv heeft de serie na één seizoen gecanceld, volgens bronnen omdat de serie Extinct (2017) niet voldeed aan de kijkcijferverwachting. BYUtv heeft het nieuws ook al officieel bevestigd.

  The Fosters (2013)


  Freeform heeft besloten om de dramaserie The Fosters (2013) na vijf seizoenen te cancelen, maar na de driedelige seriefinale aankomende zomer komt er een spin-off met Maia Mitchell en Cierra Ramirez in de hoofdrol. De spin-off zal zich enkele jaren in de toekomst afspelen, terwijl het de levens van Callie (Mitchell) en Mariana (Ramirez) zal gaan volgen, als zij een leven gaan starten als jonge volwassenen. Het tweede deel van het vijfde seizoen van The Fosters (2013) zal op 9 januari van start gaan bij Freeform. In het tweede deel zal niet alleen een driedelige seriefinale, maar ook de 100ste aflevering worden uitgezonden.

  The Mayor (2017)


  Het ziet er naar uit dat The Mayor (2017) van ABC niet alleen gecanceld is, maar ook vroegtijdig uit het uitzendschema is gehaald. The Mayor (2017) kreeg al geen bestelling voor meer afleveringen en nu lijkt het er op dat de komedieserie, over de jonge rapper Courtney Rose (Brandon Micheal Haal) die een grote doorbraak nodig heeft, zelfs niet het einde gaat halen. De ABC-serie zou dertien afleveringen krijgen, maar na negen afleveringen is de serie uit het ABC-uitzendschema verwijderd en worden er herhalingen van Modern Family uitgezonden op de tijd waar normaal The Mayor (2017) hoort te zitten. Of de vier laatste afleveringen nog uitgezonden gaan worden, is niet bekend.

  White Famous


  Volgens IsMtShowCanceld gaat er geen tweede seizoen komen van de komedieserie White Famous. Op 10 december 2017 werd de laatste aflevering uitgezonden van het eerste seizoen en het ziet er naar uit dat die de boeken in gaat als seriefinale. Het zat er al een beetje aan te komen dat de serie, gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van Jamie Foxx, niet vernieuwd zou gaan worden. Niet alleen omdat de kijkcijfers wat aan de lage kant waren, maar de nieuwe serie SMILF is al vernieuwd door Showtime in november 2017, ondanks het feit dat deze serie later in première is gegaan dan White Famous.

  Nieuwe Series


  Mayans MC


  Het is officieel: FX heeft aangekondigd dat het een volledig seizoen heeft besteld van de Sons of Anarchy spin-off Mayans MC. Het eerste seizoen van de nieuwe serie, over de strijd van Ezekiel ‘Ez’ Reyes in de Mayan MC chapter aan de Califonische/Mexicaanse grens, zal in de zomer of begin najaar 2018 in première gaan bij FX.

  Overzicht nieuwe series januari


  In januari 2018 komen er veel nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van januari 2018

  Pose


  FX gaat door met de historische serie Pose van de zeer productieve producent Ryan Murphy. FX heeft een achtdelig eerste seizoen besteld dat in februari 2018 in New York in productie gaat en in de zomer van 2018 bij de John Landgraf zender in première zal gaan. De serie Pose krijgt de grootste transgender-cast ooit. De vijf transgender hoofdrolspelers zijn; MJ Rodriguez (Luke Cage), Dominique Jackson, Hailie Sahar (Transparent), Angelica Ross (Claws) en Indya Moore. Pose speelt zich af in het New York van de jaren '80, en gaat over het leven in societykringen; de opkomst van het luxe Trump-tijdperk, de literaire wereld en die van de ondergrondse homoscene.

  The Widow


  Amazon komt binnenkort met de nieuwe serie The Widow, dat zich deels in Rotterdam zal afspelen. Niemand minder dan de prachtige Kate Beckinsale (foto) zal de hoofdrol gaan spelen in deze achtdelige thriller. Beckinsale speelt Georgia Wells, een vrouw die haar oude leven definitief achter zich heeft gelaten en opnieuw is begonnen. Nadat ze haar 'overleden' echtgenoot op het nieuws voorbij ziet komen gaat ze op zoek naar antwoorden, waarvoor ze uiteindelijk afreist naar het gevaarlijke Congo in Afrika. De opnames gaan in januari 2018 in Zuid Afrika van start en ook zullen er in Wales en Rotterdam opnames plaatsvinden. Wanneer de serie te zien zal zijn bij Amazon, is nog niet bekendgemaakt.
  Embed from Getty Images

  Vernieuwde Series


  Drunk History


  Volgens RenewCancelTV heeft Comedy Central de komedieserie Drunk History nu al vernieuwd met een zesde seizoen. Het vijfde seizoen gaat op 23 januari 2018 van start en het zesde seizoen zal volgens bronnen vroeg in 2018 van start gaan.

  Fargo


  FX heeft aangekondigd dat er toch een vierde seizoen komt van Fargo. John Landgraf, FX CEO, heeft verklaard dat bedenker Noah Hawley een enorm spannend verhaal heeft voor het vierde seizoen, dat in 2019 van start zou moeten gaan. Het is nog niet helemaal in steen gehouwen, want er is nog veel werk te verrichten volgens Landgraf. Het is dus nog niet helemaal een done-deal. Landgraf laat het weten wanneer dat wel het geval is.


  Grown-ish


  Op 3 januari 2018 ging de Black-ish spin-off Grown-ish in première bij Freeform en nu is er al uitgelekt dat de komedieserie een tweede seizoen gkrijgt. Freeform moet het nieuws nog bevestigen, maar het ziet er goed uit voor Grown-ish. Grown-ish volgt Zoey, de oudste dochter van de Johnsons, als zij naar de universiteit gaat en ze er achterkomt dat niet alles gaat zoals zij het wil nu ze het ouderlijk nest heeft verlaten.

  Knightfall


  Op 7 februari 2018 zal de laatste aflevering van de historische dramaserie Knightfall worden uitgezonden bij History. Volgens bronnen bij History zal het niet de allerlaatste aflevering worden. History heeft de Ridders van de Tempelorde een tweede seizoen gegeven. Het is de bedoeling dat het tweede seizoen tien afleveringen gaat krijgen en later in 2018 te zien zal zijn bij History.

  Mad About You


  Na Will & Grace, The Gilmore Girls, Full House, Roseanne, The Twilight Zone, Dynasty, en MacGyver is nu ook Mad About You aan de beurt om een revival te krijgen. In de Jaren '90 was de komedieserie van NBC erg populair en had zeven seizoenen. De sitcom met Helen Hunt en Paul Reiser zal dus nu mogelijk een achtste seizoen gaan krijgen en de nieuwe afleveringen zullen dan over Paul, Jamie en hun zeventienjarige dochter Mabel gaan.

  Marvel's Runaways


  Hulu moet het nieuws nog bevestigen, maar volgens RenewCancelTV hebben bronnen gelekt dat de superheldenserie Marvel's Runaways is vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen zal later in 2018 te zien zijn bij Hulu.

  Prison Break


  In week 50-2017 schreef MijnSerie over een mogelijk zesde seizoen van Prison Break. Alleen FOX moest het nieuws nog bevestigen. En zoals voorspeld gaat het zesde seizoen er komen! Michael Thorn, entertainmentpresident bij FOX, vertelde: “We zijn een nieuwe serie afleveringen van Prison Break aan het ontwikkelen. Daar zijn we heel enthousiast over. Als we meer weten, maken we dat bekend. Maar het is zeker dat we er aan werken.”

  Riverdale


  Het eerste deel van het tweede seizoen van Riverdale zag er iets anders uit dan de fans gewend waren, maar in de tweede helft van het tweede seizoen zal er weer teruggekeerd worden naar het bronmateriaal. Showrunner en bedenker Roberto Aguirre-Sacasa beloofde dat in een interview met Entertainment Weekly: “In de tweede helft van het tweede seizoen keren we terug naar de basis van Riverdale. Dus we focussen ons weer op de verhalen die zich op school afspelen, springen weer in het diepe van deze relaties en vriendschappen.” En naast deze belofte lijkt het erop dat The CW Riverdale intern al vernieuwd heeft met een derde seizoen. Meerdere bronnen hebben dit gemeld aan RenewCancelTV. Het was min of meer al een bekeken zaak dat de dramaserie vernieuwd zou worden, maar nu lijkt het toch echt serieus te zijn. The CW moet het nieuws nog officieel bevestigen.

  She's Gotta Have It


  De Netflix serie She's Gotta Have It van regisseur Spike Lee is vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen van de filmadaptatie She's Gotta Have It zal later in 2018 te zien zijn bij de streamingdienst.

  Happy New Year. Happy Year. Great News For 2018.

  Een bericht gedeeld door Spike Lee (@officialspikelee) op 1 Jan 2018 om 3:09 (PST)  S.W.AT. (2017)


  Het ziet er naar uit dat CBS heel stilletjes de nieuwe misdaadserie S.W.A.T. (2017) heeft vernieuwd met een tweede seizoen. Bronnen hebben deze informatie gelekt aan RenewalCancelTV. CBS moet het nieuws nog bevestigen, maar de toekomst voor de serie met onder andere Shemar Moore (Criminal Minds) in de hoofdrol, ziet er rooskleurig uit. Het tweede seizoen zou in het najaar van 2018 van start moeten gaan.

  The Island with Bear Grylls


  Bear Grylls keert in 2018 voor een vijfde keer terug op een eiland. Channel 4 heeft een vijfde seizoen besteld van de ultieme overleving-uitdaging The Island with Bear Grylls.

  Young Sheldon


  Bronnen zouden exclusief aan RenewCancelTV hebben onthuld dat The Big Bang Theory-prequel Young Sheldon vernieuwd is met een tweede seizoen. Het tweede seizoen van de CBS-sitcom zou in het najaar van 2018 te zien zijn bij CBS. Het nieuws is nog niet bevestigd, maar de kijkcijfers van de prequel zijn goed genoeg dat dit nieuws niet als een verrassing komt. MijnSerie houdt het nieuws over de komedie Young Sheldon in de gaten.

  Afleveringen


  How to Get Away with Murder/Scandal


  De hitseries How to Get Away with Murder en Scandal zullen even samenkomen in een crossover. De beide hoofdrolspeelsters Kerry Washington (Scandal) en Viola Davis hebben dat laten weten via Instagram, waarbij Davis reageert op een foto van Washington op de set van HtGAwM. Wanneer de crossover te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt.

  Hey Ms @violadavis check it out. This spot look familiar?! Where are you?

  Een bericht gedeeld door Kerry Washington (@kerrywashington) op 3 Jan 2018 om 9:00 (PST)


  Hey @KerryWashington, guess where I am?!

  Een bericht gedeeld door Viola Davis (@violadavis) op 3 Jan 2018 om 9:30 (PST)


  Casting Nieuws


  Arrow


  In het vijfde en zesde seizoen hebben de fans van Slade Wilson/Deathstroke kunnen genieten, maar het ziet er naar uit dat Deathstroke, gespeeld door Manu Bennett, niet zal terugkeren in Arrow. Dit zou kunnen komen omdat het karakter Deathstroke te zien is in DC Extended Universe, gespeeld door Joe Manganiello, en twee Deathstroke’s zou verwarrend kunnn worden. Marc Guggenheim vertelde: “Kijk, dit zijn DC-personages. Dus we huren ze als het ware. Dus we mogen personages gebruiken waarvan ze zeggen dat het mag, en werken rond de grenzen die ze ons opleggen. Een tijdje zeiden ze dat we Deathstroke niet mochten gebruiken. Dat veranderde en we konden Slade Wilson daarom laten terugkeren. Maar nu mag het weer niet. Ze werken aan een filmversie van hem.” Dus exit Slade Wilson a.k.a. Deathstroke in Arrow.

  The Crown


  Helena Bonham Carter staat op het punt om te tekenen voor het derde en vierde seizoen van de Netflix-serie The Crown. In het derde seizoen zal Bonham Carter (Love, Nina) de rol van prinses Margaret gaan over nemen van Vanessa Kirby. Er is al eerder bekendgemaakt dat de rol van koningin Elizabeth II - in de eerste seizoen vertolkt door Claire Foy - overgenomen gaat worden door Oliva Colman.

  True Detective


  Stephen Dorff gaat Mahershala Ali en Carmen Ejogo vergezellen in het derde seizoen van True Detective. Dorff (XIII: The Conspiracy) zal de partner worden van Ali, Roland West. De twee werken drie decennia lang aan een lugubere zaak waar twee kinderen in de jaren '80 spoorloos verdwenen. Wanneer de opnames van start gaan van True Detective is nog niet bekend, ook is er nog geen aankondiging gedaan wanneer het derde seizoen te zien is bij HBO.

  Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


  A Series of Unfortunate Events


  Naast een trailer van het tweede seizoen van de avonturenserie van Netflix A Series of Unfortunate Events, heeft de streamingdienst ook een datum gegeven voor de start van het tweede seizoen. Op 30 maart 2018 zal de serie te streamen zijn bij Netflix.
  Video on youtube


  Doctor Who


  In de kerstspecial van Doctor Who, dat op 25 december 2017 is uitgezonden, werd er afscheid genomen van Peter Capaldi. Hij wordt in seizoen elf vervangen door Jodie Whittaker. BBC bracht een video over de regeneratie van de twaalfde naar de dertiende Doctor Who uit, en een video met de ontmanteling van de TARDIS.
  Video on youtube


  The Royals


  30 seconden is wat E! de fans gunt van The Royals. Het vierde seizoen gaat op 11 maart van start bij E!
  Video on youtube


  MijnSerie nieuws


  Columns


  - De Onbekende Seriekijker
  Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we E71 gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en eventueel met wie hij dan kijkt.

  - Serie van het Jaar Verkiezing 2017
  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie animatieseries.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie superheldenseries.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie sciencefictionseries.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie guilty pleasure series.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie Vlaamse en Nederlandse series.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie mini- en anthologieseries.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie komedieseries.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie meest teleurstellende series.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie binge-watch series.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie misdaadseries.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie nieuwe series.

  - Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2017 en behandelt de categorie best series.

  - Showtime, seizoen 2 aflevering 34
  Deze week was er weer een Showtime. Deze week ging de column over The Sinner.  Kijkcijfers: Week 51 en 52


  Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 18 tot en met 24 december en een overzicht van de best bekeken series van de week van 25 tot en met 31 december in Amerika.

  Kijktip: Serietitel


  Kijktip van de week is Nashville. Lees waarom je deze serie op je nog-te-kijken-lijst zou willen zetten.  Populairste series


  - Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat de populairste series waren op MijnSerie van week 52.  - Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat de populairste series waren op MijnSerie van week 1.  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van januari en in week 2 van start of in première zullen gaan.

  -

  Maandag 8 januari


  16.30 – The Worst Witch (2017) – Seizoen 2 (CBBC)

  -

  Dinsdag 9 januari


  22.00 – Ink Master – Seizoen 10 (Spike TV)

  -

  Woensdag 10 januari


  03.00 – How The Universe Works – Seizoen 6 (Discovery Channel)

  -

  Donderdag 11 januari


  00.00 – Growing Up Hip Hop: Atlanta – Seizoen 2 (WE tv)
  21.30 – Undercover in Nederland – Seizoen 25 (SBS 6)
  21.55 – Rambam – Seizoen 7 (VARA)

  -

  Vrijdag 12 januari


  00.00 – Mama June: From Not to Hot – Seizoen 2 (WE tv)

  Wist je Dat?


  The Walking Dead


  Uitvoerend producent David Alpert (foto) heeft gereageerd op de teruglopende kijkcijfers van The Walking Dead. De kijkcijfers zijn voor de hitserie van AMC zeer laag, maar Alpert zei: “Ik geloof niet dat het merk over het geheel genomen in relevantie ingeboet heeft. Ik geloof eerder dat wat we hier zien, een afname in de urgentie bij kijkers is, om media op een specifiek tijdstip te consumeren.” Met andere woorden, er is niets aan de hand. Het publiek kijkt liever later, via stream of opnemen, naar The Walking Dead dan dat ze het direct kijken.
  Embed from Getty Images

  Met overzichtelijke nieuwjaarsgroet,

  Mandy
  Leuk?
  3
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst