Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste afleveringen Nashville

Vanavond, 7 juni, start bij de Amerikaanse zender CMT de laatste reeks afleveringen van dramaserie Nashville (seizoen 6B).

*** Let op: deze trailer bevat spoilers ***

Nashville gaat over countrylegende Rayna James. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.

Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wil natuurlijk alle aandacht naar zich toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, ongetalenteerde en kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O'Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.

Het zesde seizoen van Nashville heeft ook nog een Nederlandse inbreng. Zangeres Ilse DeLange speelt een bijrolletje. Wanneer nieuwe afleveringen van Nashville in Nederland zullen verschijnen (bij FOX of Netflix), is nog niet bekend.

Video on youtube
Vorige aflevering
Beyond the Sunset
Beyond the Sunset
06x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nashville