Morten

7.4 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkAVROTROS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:AVROTROS
Morten is een Nederlandse dramaserie van de zender AVROTROS. De serie ging in première op 7 april 2019.

Morten is een politieke thriller over verraad, macht en verleiding vertelt het verhaal van Morten Mathijsen, een politicus met ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden. Peter Paul Muller speelt Morten in deze serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Levander, pseudoniem van journalist Dominique van der Heyde en schrijfster Annet de Jong. Jean van de Velde en Barbara Jurgens hebben de verhalen bewerkt tot een achtdelige serie die van de Velde ook regisseert.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar seriefanconny
6
4 aug 2019
Ik was enthousiast begonnen. Ik ben een fan van de hoofdrolspeler. Na 3 afleveringen merkte ik dat ik begon af te haken. Politiek moeit me iets te weinig om deze serie boeiend te blijven vinden. Helaas. Wel een voldoende. Maar hoger dan een 6 kom ik niet.

Vergelijkbare series

KLEM
4 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Penoza
2 stemmen
Overspel
2 stemmen
Smeris
2 stemmen
Morten