Morden i Sandhamn

7.8 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
7.8 / 10
7seizoenen/19afleveringen/2010 - heden
NetwerkTV4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:43 min2010 - heden
Genres:Drama
Netwerk:TV4
Morden i Sandhamn is een Zweedse dramaserie van de zender TV4. De serie ging in première op 20 december 2010.

Sandhamn is een Zweeds eiland voor de kust van Stockholm. Het is een idyllisch vakantie-eilandje waar het buiten het zomerseizoen rustig is. Er wonen maar zo’n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, verveelvoudigt de bevolking door de grote aantallen vakantiegangers en zeilers, die hier van de zon en de zee komen genieten. Als er een moord gepleegd wordt komt inspecteur Thomas Andreasson in actie. Hij is onlangs gescheiden na de dood van zijn eerste kind. Hij wordt bij zijn onderzoek geholpen door jeugdvriendin Nora Linde, die een zomerhuis bezit op Sandhamn. Zelf heeft zij het in haar privéleven ook niet gemakkelijk, want ze heeft huwelijksproblemen met haar man Henrik, een dokter die weinig geduld kan opbrengen voor de ambities die zijn vrouw heeft voor een eigen carrière.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 2
0 / 3
Seizoen 3
0 / 3
Seizoen 4
0 / 3
Seizoen 5
0 / 3
Seizoen 6
0 / 4
Seizoen 7
0 / 0

Recensies (2)

Morden i Sandhamn - Seizoen 6

7.5

The Sandhamn Murders - Seizoen 1

7

Nieuws (10)

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
22 sep 2018
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
18 sep 2018
Ook voor de maand september hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 aug 2018
2

Populaire reacties (3)

7
14 feb 2015
Een leuke serie, niet steengoed, maar kijkt lekker weg en hele mooie beelden van de omgeving!
-
17 jun 2014
Kende ik niet! Lijkt me echt een aanwinst voor mijn collectie, die wil ik zeker toevoegen!

Vergelijkbare series

Broadchurch
6 stemmen
Forbrydelsen
5 stemmen
Springfloden
5 stemmen
Dicte
4 stemmen
Borgen
3 stemmen