Monster (2017)

6.9 / 10
55 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2017 - heden
NetwerkNRK1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min2017 - heden
Netwerk:NRK1
Monster (2017) is een Noorse dramaserie van de zender NRK1. De serie ging in première op 9 oktober 2017.

In het noorden van Noorwegen verdwijnt een jong meisje uit een geïsoleerde religieuze gemeenschap. Rechercheur Hedda Gilbert keert terug naar haar geboorteplaats waar ze wordt gedwongen om met speciale agent Dreyer te werken. Elk van hen vecht zijn eigen demonen in deze ambitieuze thriller met zijn stijlvolle richting en spookachtige atmosfeer.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (1)

Monster - Seizoen 1

8

Nieuws (4)

Bedenker Lauren Schmidt heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van The Witcher, er zullen nieuwe witchers verschijnen in het tweede seizoen.
15 jun 2020
2
Allereerst willen we jullie in deze rubriek laten weten dat we de voorbije weken twee interessante reeksen uit de Scandinavische wereld over het hoofd gezien hebben. Een geluk bij een ongeluk is dat beide reeksen...
12 dec 2017
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 november voor je op een rijtje gezet. Weetjes The Walking Dead...
27 nov 2017

Vergelijkbare series

Grenseland
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem