Monster (2017)

6.9 / 10
55 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Monster

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Monster (2017). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Monster
In een klein dorpje in Noord-Noorwegen wordt de gemeenschap opgeschrikt door een aantal brutale moorden. Joel Dreyer, een opportunistische carrièrejager wordt op de zaak gezet, en moet samenwerken met Hedda Hersoug, een rechercheuse met een flinke bagage die net terugkeerde naar haar thuisstad om tot rust te komen. Het kleine dorp wordt overspoeld door paniek, valse geruchten en allerlei verdachtmakingen. Maar wie kan en zal kleur bekennen?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series,
Acteurs: Ingvild Holthe Bygdnes, Jakob Oftebro, Bjørn Sundquist en Gørild Mauseth
Taal: Noors
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 8 november 2017
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Monster. Welke Amerikaanse zender heeft de uitzendrechten van deze serie weten te bemachtigen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Chapter 7
Chapter 7
01x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00