Monarch: Legacy of Monsters

7.8 / 10
47 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2023 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:47 min2023 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Apple TV+
Monarch: Legacy of Monsters is een Canadese fantasyserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 16 november 2023.

Nadat ze in Monarch: Legacy of Monsters Godzilla's aanval op San Francisco heeft overleefd, wordt Cate opnieuw opgeschrikt door een schokkend geheim. Te midden van monsterlijke bedreigingen begint ze aan een wereldwijd avontuur om de waarheid over haar familie en de mysterieuze organisatie Monarch te achterhalen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Monarch: Legacy of Monsters.

Populaire reacties (12)

avatar JanWillemK
8
4 dec 2023
Heren, dames, welke films moet ik in ieder geval hebben gezien voordat ik begin aan de serie?
avatar Wepsicola
6
9 jan 2024
'Monarch' begint redelijk sterk en lijkt af te sturen op een gave over the top monsterserie. Halverwege het seizoen zwakt het onmetelijk sterk af naar een matig familie/vrienden drama en een doelloze queeste naar het nut van een geheime defensie-organisatie. Tegenvaller voor wie een rampenserie vol monsters verwacht.
Monarch: Legacy of Monsters