Monarch: Legacy of Monsters

7.8 / 10
47 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Wepsicola
6
09 jan 2024 23:45 -
'Monarch' begint redelijk sterk en lijkt af te sturen op een gave over the top monsterserie. Halverwege het seizoen zwakt het onmetelijk sterk af naar een matig familie/vrienden drama en een doelloze queeste naar het nut van een geheime defensie-organisatie. Tegenvaller voor wie een rampenserie vol monsters verwacht.
Reageer
avatar_JanWillemK
8
04 dec 2023 09:20 -
Heren, dames, welke films moet ik in ieder geval hebben gezien voordat ik begin aan de serie?
Reageer
Bekijk reacties (10)
avatar_BlackBiker
04 dec 2023 12:52
De organisatie waar deze serie over gaat, Monarch, komt voor het eerst voor in de recente filmserie en speelt vooral in King of the Monsters een grote rol. Deze eerst kijken kan helpen om de mythologie beter te begrijpen.

Als volledig bij wilt zijn, dan zijn dit de films waarin Monarch een rol speelt en dit is dan de aanbevolen volgorde.

Godzilla (2014)
Godzilla: King of the Monsters (2019)
Godzilla vs. Kong (2021)
Monarch: Legacy of Monsters (2023-)

Veel plezier!
Reageer
avatar_Futsudo
04 dec 2023 14:29
* Godzilla (2014)
* Monarch: Legacy of Monsters (2023)
* Godzilla: King of the Monsters (2019)
* Godzilla vs. Kong (2021)
Reageer
avatar_Futsudo
04 dec 2023 14:51
Monarch: Legacy of Monsters was released nearly a decade after Godzilla, it is a direct sequel to that movie, making it the only one you have to watch to prepare for the TV series.
Reageer
avatar_JanWillemK
04 dec 2023 19:49
Super heren. Dank jullie wel voor de informatie!
Reageer
avatar_JanWillemK
04 jan 2024 15:22
Het is wel apart.. Ik zit de films te kijken via HBO en inene zie ik de film Kong: Skull Island staan die blijkbaar gaat over dezelfde Kong die ook in de film Godzilla vs. Kong zit. Deze film word vervolgens nergens genoemd als deel van de franchise én kwam ook niet naar voren als ik zoek op Godzilla via de zoekfunctionaliteit in de app van HBO. In de film komt ook Monarch voor dus ik snap niet zo goed waarom niemand het over die film heeft of noemt als je zoekt naar Godzilla films. Lijkt mij dat die film onderdeel is van de franchise.

Iemand enig idee? :D
Reageer
avatar_BlackBiker
04 jan 2024 16:41
Ja, je hebt gelijk. Ik heb me vooral op Godzilla gefocust voor bovenstaande post, maar King Kong maakt ook onderdeel uit van het MonterVerse.
Check dit Wikipedia artikel voor meer info: https://en.wikipedia.org/wiki/MonsterVerse
Reageer
avatar_JanWillemK
04 jan 2024 21:14
Nou, ik ben klaar met kijken van de films. Wat een CGI meesterwerken zijn dat zeg. Nu nog eventjes paar dagen wachten en dan kan ik het gehele seizoen achter elkaar kijken.
Kong: Skull Island had eigenlijk nog de beste cast, jammer dat we die niet zagen in de andere films. Had overigens wel moeilijk geweest aangezien de gebeurtenissen in deze film eerder plaatsvonden ten opzichte van de films Godzilla, Godzilla: King of the Monsters en Godzilla vs. Kong, maar goed :P

Ik ben ook erg benieuwd naar Godzilla Minus One (Japanse film) maar die is nog nergens te downloaden.
Reageer
avatar_Futsudo
04 jan 2024 22:33
Daar ben ik ook wel benieuwd naar naar Godzilla Minus One.
Ik kijk nu vooral uit naar Godzilla x Kong: The New Empire.
Reageer
avatar_BlackBiker
05 jan 2024 00:17
Ik heb Godzilla Minus One in de bioscoop gezien. Eén van de beste Godzilla films die ik heb gezien. Van de originele Toho filmproducent die ooit met de franchise is begonnen. Goed verhaal, goed acteerwerk en prima effecten. Zeer de moeite waard om op het grote doek te zien.
Reageer
avatar_JanWillemK
14 jan 2024 23:24
Bijgewerkt op: 15 jan 2024 11:56
Nou, afgekeken hoor! Erg gaaf om de historie van Keiko, Bill en Lee + alle verbanden tussen de serie en de films Godzilla en Kong: Skull Island zo te zien. Het verhaal lijkt goed in elkaar te zitten.
De CGI in deze serie is ook weer echt rete goed. Ik had ook niet verwacht alsnog zoveel Titans te zien.

Leuk ook om Dominique Tipper (Naomi / The Expanse) te zien, ook al is het voor nu een kleine rol. Ik verwacht meer van haar te zien in seizoen 2.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Monarch: Legacy of Monsters