Melissa & Joey

7.6 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
9
anonymous geeft "Melissa & Joey - Seizoen 3" een 9.
Geschreven door anonymous op 15 januari 2015.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Melissa & Joey - Seizoen 3

Na een kort tweede seizoen, komt Melissa & Joey weer terug met maar liefst zevenendertig afleveringen. Na het eerste en tweede seizoen zijn Mel en Joe terug met een geweldig seizoen, waarin meer grappen zitten, het romantisch wordt en ik nog harder heb moeten lachen. Elena is weer vertrokken naar het koude Rusland en Joe ziet het beroep manny niet zitten. Hij wil een andere baan en gelukkig vind hij die, al is niet iedereen daar even gelukkig mee.

Mel komt haar oude vlam Austin tegen en het blijkt dat deze vlam nog niet geblust is. Toch is er een klein dingetje dat Mel doet twijfelen aan haar relatie met Austin, dit tot groot genoegen van Joe. In het midden van het seizoen is er een dubbele aflevering waarin Mel zich, om de oma van Joe te verblijden, voordoet als Tiffany, de ordinaire ex van Joe. Deze aflevering is de ommekeer in de hele serie. Gelukkig blijft de serie ook na deze dubbele aflevering erg leuk, zo niet leuker. De strijd tussen Joe en Mel wordt, mede door jaloezie, almaar harder en daardoor zoveel leuker om te kijken. Ze pesten elkaar, maar onder de woorden ligt wel degelijk een dieper gevoel.

Seizoen drie was van alle drie de seizoenen de allerleukste. Inmiddels ben je als kijker een gast in de keuken van Mel en Joe, waardoor het allemaal intiemer, maar ook veel leuker wordt. Nu hoor ik je denken: zevenendertig afleveringen, dat gaat vervelen. Mijn antwoord daarop is: nee! De serie verveelt niet, ik geniet nog steeds van elke aflevering.

Hopelijk genieten jullie net zozeer van de levens van Mel en Joe, zoals ik dat heb gedaan. Van mij mag de serie nog wel een poos doorgaan. De winter is gelukkig nog lang niet afgelopen, dus pak je deken, een kop thee en geniet van deze leuke serie!
Volg Melissa & Joey
Vorige aflevering
Double Happiness
Double Happiness
04x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Chicago Fire - Seizoen 8 (DVD)

7

The North Water - Seizoen 1

9

Manifest - Seizoen 2 (DVD)

7.5

The Walking Dead - Seizoen 11 - (eerste deel)

8.5

Nine Perfect Strangers - Seizoen 1

6

Den som dræber - Fanget af mørket (Those Who Kill) - Seizoen 2

8
Melissa & Joey