McDonald & Dodds

7.5 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/5afleveringen/2020 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:90 min2020 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:ITV
McDonald & Dodds is een Britse misdaadserie van de zender ITV. De serie ging in première op 1 maart 2020.

Twee speelfilms die zich in Bath afspelen, combineren de enorm ambitieuze DCI McDonald met de verlegen, bescheiden DS Dodds. Terwijl McDonald is overgestapt uit de straten van Zuid-Londen om de carrièreladder te beklimmen, is Dodds het grootste deel van zijn werkzame leven gelukkig weggekwijnd op de plank. McDonald is een stoere, gedreven stormram van een smeris die door pure wilskracht zaken kraakt; Dodds - de schildpad voor haar haas - is stil, bescheiden en raadselachtig. Maar als hij voor het eerst in tien jaar weer in de frontlinie komt, ontdekt hij een verborgen talent voor het ontcijferen van puzzels. Twee hedendaagse Britten, schijnbaar met niets gemeen, worden bij elkaar gegooid, baas McDonald en loyale sidekick Dodds smeden een onstuimig, onderhoudend en uiteindelijk - geef of neem een ​​paar tegenslagen - effectief partnerschap.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 2
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie McDonald & Dodds.

Nieuws (1)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 maart

Populaire reacties (4)

8
05 aug 2020
Ik vond het goed. Hopelijk komen er nog meer afleveringen
8
20 mrt 2021
Heerlijk ontspannende serie om naar te kijken,

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem